|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θα λείψω και εγώ θα έρθω με Heteranthera zosterifolia για όποιον θέλει.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Τώρα άλλαξα setup...Θα μπορούσες να δώσεις κανένα κλαδεματάκι στον panos1972 ή στην όλγα (αν έρθουν και αν μπορούν φυσικά να εξυπηρετήσουν τα παιδιά) ωστε να μου δώσουν? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Ύστερα ποy καιρό πήρε 2 ρεπό μαζεμένα+βραδυνό οπότε δεν..
Κρίμα που δε βόλεψε γιατί αυτή τη φορά ήθελα(όποτε γινότανε) πολύ να έρθω. ------------------------- Thanks Πανο και ξέρεις... ότι μαζέψεις καλό είναι ![]() Παρεπιπτόντως έπιασε σε κανέναν τα μικρανθεμοιντς που έδωσα? (Να ξέρω αν μου χαλάσει και αυτό κάποια στιγμή για το χ λόγο να έχω σίγουρα backup) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kalaxan : 18-11-10 στις 18:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
christsos
bokostas xb307 giorgis4 po-pay + 1 ΤΑΣΟΣ (με τα καλά του,αμέσως μετά την εκκλησία..) zipo prokroustis lion kingrim (με τα ρούχα της δουλειάς..) panos1972 (με το μπουρνούζι από το video για την γιορτή της Ολγας... ![]() ![]() ![]() red rubin giannisaek (με Heteranthera zosterifolia) |
|
||||
|
||||
![]()
Πώπω! Φοβερά τα βίντεο από το jibjab! Όμως πως τα κατεβάσατε δωρεάν;
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Δεν ήθελα να μείνουν βορά στα χέρια του bokostas. Ήταν η πρώτη φορά που πήρα τόσα φυτά, αλλά η χαρά ήταν μεγάλη, σκεπτόμενος ότι θα τα έστελνα σε κάποιο χομπίστα στην άλλη άκρη της Ελλάδας που ζορίζεται να βρει! Το δικό μου ματσάκι μικρανθεμοιντς (εκείνο που μου έδωσες την πρό περασμένη φορά) ζεί ακόμα, αλλά ακόμα δεν το είδα να αναπτύσεται! Αναμένω...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Και ποιός σου είπε ότι τα κατέβασα δωρεάν? Δεν είναι όλα τα πράγματα στην ζωή τσάμπα, μόνο τα φυτά στην Θεσσαλονίκη. ![]() Εντάξει πλάκα κάνω, φτιάχνεις το βιντεάκι που θέλεις και μετά το σώζεις με ένα πρόγραμμα screen capture, εγώ χρησιμοποίησα το SnagIt. ------------------------- Παράθεση:
Διαλέγουμε ένα νησί, κατά προτίμηση κάπου που να υπάρχουν 2-3 συνφορουμίτες που να θέλουν φυτά, μαζεύουμε ότι μπορούμε στη συνάντηση κι αναλαμβάνει κάποιος άλλος (όχι εγώ για ευνόητους λόγους) ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bokostas : 18-11-10 στις 18:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=bokostas;509772
Διαλέγουμε ένα νησί, κατά προτίμηση κάπου που να υπάρχουν 2-3 συνφορουμίτες που να θέλουν φυτά, μαζεύουμε ότι μπορούμε στη συνάντηση κι αναλαμβάνει κάποιος άλλος ...[/QUOTE] Μπραβο Κωστα πολυ καλη ιδεα... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Κώστα τα δίνω στην courier panos1972 και θα στα φέρει με αντικαταβολή. ![]() Θα φέρω και λίγη Hydrocotyle leucocephala όποιος θέλει ας μου πει. Έχω και πολλά μικρά γκάπυ, θέλει κανείς να τον φέρω; |
|
||||
|
||||
![]()
Κωστα καλη ιδεα και οχι μονο για νησια αλλα και για επαρχια
καθε φορα μπορει να βρεθει καποιος αλλος να αναλαβει θα το βρουμε στον καφε αυτο αρκει να ξερουμε απο πριν που θα σταλουν για να μην χαλασουν τα φυτα |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα έλεγα πως πρεπει να τα έχετε ήδη συσκευασει και αφήσει στο ταχυδρομείο ΠΡΙΝ προλαβει ο μποκοστας να έρθει στην συνάντησει γιατί αλλίως οι νησιώτες φίλοι μας θα πάρουν μερικά φυλλαράκια και κανενα σαλιγκαράκι αμα έχει ξεμείνει.
![]() Α ρε Κωστα φυτο-...φαγε! |
|
|||
|
|||
![]()
θα έρθω την κυριακή
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Όλο και κάποιος θα βρεθεί...αλλά όχι εγώ... ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Βέβαια άν ο φίλος από Κρήτη στείλει και μια νταμιτζάνα τσικουδιά θα χαρούμε και όλοι εμείς,γιατί και όλοι εμείς ζοριζόμαστε να βρούμε τσικουδιά εδώ στη Θεσσαλονίκη. ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χαραμάδας : 19-11-10 στις 08:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω θελω πανω απο 50. Εχω 2 αδεια ενυδρεια και θελω να τα γεμισω. Οποιος εχει κι` αλλα καλοδεχουμενα.
Χαρουλη endlerakia!! Ειναι γευστικοτατα..... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Γιώργο καλημέρα. Αν θέλεις endler (γένος bokosta) μπορώ να σου φέρω 3-4 αρσενικά (όχι σε ενυδρείο μαζί με guppy).
|
|||
|
|||
![]()
2 ενυδρεια εχω. Θα τα εχω χωριστα!
Αν ειναι και bokostoendler θα ειναι super |
|
|||
|
|||
![]()
Eυθύμη μην τα φέρεις, λυπήσου τα τα καημένα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Για μεγαλωμα θα πανε. Ο Χαραμαδας και Σια πηραν ολα τα δισκακια και μου εμειναν 2 ενυδρεια 110 λιτρα. Με τι θα τα γεμισω??
Φερτε!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Με τι θα γεμίσει τα 2 ενυδρεία???? Με ''ζωντανή τροφή'' ofcorse.....βλέπε εντλεράκια-γκαμπακια-ξιφοφορακια(bokostas το νού σου).....για τα φλοροσκαλαρορινόκο που το παίζουν και ''κυνηγοί'' ....τρομάρα τους. Γιωργάκη....έχω στο πατρικό ένα μικρό (240 lit) με trigger fish.....και λέω δεν τα φέρνεις τα ορυνόκο να τα βάλω 3 λεπτά μέσα για αποπαρασιτίαση???? ![]() ![]() ![]() Αny way...επειδή σε συμπαθώ...θα σου φέρω εγώ ένα μπουκάλι γκαμπάκια...(βουτηγμένα στην χλωρίνη ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα αγαπητα μου Altum πλεον δεν εχουν την ιδια αξια. Σκεφτομαι να τα χαρισω.....
|
|
|||
|
|||
![]()
Χρήστο θα σου φέρω 2 - 3 γιατί μου ζήτησαν και άλλοι.
------------------------- Θα τα έχεις Γιώργο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisaek : 19-11-10 στις 10:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Ελπίζω Γιώργο να κάνεις πλάκα και να μην ταΐζεις τα εντλεράκια στα άλτουμ.
![]() Εγώ πάντως δεν θα σου έφερνα, ούτε κι αν μου έδινες 1 φίλτρο eheim για κάθε έντλερ (για Κινέζικα βέβαια το συζητώ). |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() 2ο....εγώ σε αντίθεση με τον ''I LOVE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να τα μεγαλωσω θελω.
Χρηστακη θα φερεις 670 κομματια και θα παρεις 1 φιλτρο Eheim. O bokostas θα φερει 100 και θα παρει 1 κινεζικο φιλτρο. |
|
|||
|
|||
![]()
Η αξια των κινεζικων ειναι "ανεκτιμητη" για τον Κωστα.Γιωργο προτεινω να αλλαξεις τις ποσοτητες: π.χ Κωστας 1000 εντλερς...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
με ποσα krimbensis παιρνω το μικρο εσωτερικο κινεζικο φιλτρο??????? |
|
|||
|
|||
![]()
Τότε Χρήστο, πολύ κακώς δίνεις τα ψάρια σου, αν πηγαίνουν για τροφή. Ας το γνωρίζουν και οι υπόλοιποι που σκέφτονται να δώσουν τα δικά τους.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |