|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Κοίτα για συσκευασμένη χαλαζιακή αμμο είναι καλή η τιμή νομίζω. Εγώ είχα πάρει χαλαζιακό χαλικάκι 13¤ το 5κιλο... Ουτε η Carat6. Βεβαια τότε δεν ήξερα. Να ξές οτι αυτή μαλλον δεν θα χρειάζεται τρελό πλύσιμο. Ενα ξέπλυμα ήθελε το χαλικάκι μου και δεν έβγαζε τίποτα.
------------------------- Φίλε ξέχασες να τσεκάρεις κάτι.... Απλα υπολόγισε πόσο βγαίνει με τα μεταφορικά να δείς αν συμφερει και επικοινώνησε μαζί τους να δεις αν θα φέρουν άλλο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsoum : 12-11-10 στις 02:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
1η προσπαθεια για Βιοτοπικο | Roussaks | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 61 | 28-10-10 14:59 |
νεα προσπαθεια!! | debbie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 05-02-10 14:08 |
η δευτερη προσπαθεια | Δημητρης89 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 21-01-10 20:06 |
Η προσπαθεια μετραει | kokos125 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 20-01-10 14:50 |
σχεδον τελικη συνθεση κατοικων | tzimakos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 14-09-06 23:42 |