|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα!Χτες αγορασα 3 αρσενικα guppies απο μεγαλο ενυδρειαδικο στην Κηφισια.Το ενα μου εχει βγει πολυ τσαμπουκαλιδικο-τσαούσικο και "κολλαει" στα αλλα 2,τα οποια και εκεινα με τη σειρα τους "ψηνονται" για τσακωμο..Μπορω να κανω κατι?Απο ο,τι εχω διαβασει τα guppies υποτιθεται πως ειναι ειρηνικα ψαρακια..
Τα φωτα σας αρχοντες! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν εχεισ το περιθωριο(τα λιτρα) βαλε 6-9 θυλικκεσ και θα δεις πως θα τουσ περασουν ολα!!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου εχω μικτα 30L,δεν μπορω να βαλω πολλα ψαρια..Τωρα εχω μεσα 3 αρσενικα guppies και 1 zebra nerite σαλιγκαρακι.Να εβαζα 2 θηλυκα guppies?
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν γινοταν να επεστρεφες τα 2 αρσενικκα και να επερνες 2-3 θυλικα δεν θα ητνα καλυτερα??η θες αποκλειστικα αρσενικα λογω ομορφιας!!!!εσυ αποφασιζεις!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πηρα αποκλειστικα αρσενικα ,για να αποφυγω ιχθυοφορτιση στο μικρο μου ενυδρειο,για κανενα αλλο λογο..
|
|
||||
|
||||
![]()
καλυτερα ομως και για τα ψαρακια να δωσεις τα 2 αρσενικα πισω και να παρεις 2-3 θηλυκες ωστε να εκτονοντε και αυτα λιγακι! αν ελεγχεις τον πληθυσμο και με συχνες αλλαγες, δεν θα εχεις κανενα απολυτος προβλημα...
![]() θελει θυσιες το χομπυ...τι να κανεις?
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Υ.Γ.: Με το ψαράκι που ανέπνεε στην επιφάνεια, τι έγινε;
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|