|
|
||||
|
||||
![]()
Εφόσον πλέον δεν υπάρχει ζωντανός οργανισμός στο ενυδρείο σου και δεν έχεις να ανησυχείς για την υγεία του δεν υπάρχει κάτι να σε αγχώνει. Μπορείς να συνεχίσεις να ρίχνεις αμμωνία μέχρι κάποια μέρα να μετρήσεις αμμωνία και νιτρώδη μηδέν και νιτρικά μετρήσιμα. Όλα πάνε καλά, δε νομίζω να αργεί πάνω από εβδομάδα. Εφόσον θες να συνεχίσεις έτσι μπορείς να ανεβάσεις και λίγο τη θερμοκρασία για να επιταχύνεις κάπως την αναπαραγωγή των βακτηρίων. Έχεις μέσα κάποιο φυτό; Πάντως εάν μπολιάσεις ξανά να βάλεις κατευθείαν ψαράκι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Η θερμοκρασια τωρα ειναι 26,5.
Απο φυτα εχω 1 κρυπτοκορινα,1 κερατοφυλλο,7 νουφαρακια,1 νανα ανουμπια,1 egeria densa και 1 cladofora aegrophila.. Αυτα.. |
|
||||
|
||||
![]()
Άσ'το έτσι όπως είναι και πρόσθετε την αμμωνία σου και θα γίνει σιγά σιγά η δουλειά. Εκτός αν βιάζεσαι οπότε βάλε μια αγγελία για μπόλι τώρα. Έχεις καταλήξει στο τι θα βάλεις στο ενυδρείο σου; Γιατί τα 30 λίτρα σε περιορίζουν πολύ και αυτά που μπορείς να χαρείς πραγματικά είναι λίγα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν βιαζομαι καθολου..Θελω να βαλω 4 αρσενικα guppies και λιγες red cherries..
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι το ιδανικό, αλλά νομίζω θα είναι καλά και είναι και όμορφα! Για τις γαρίδες οφείλω να σου πω ότι είναι καλύτερο να περιμένεις κανένα δίμηνο πριν τις προσθέσεις, ώστε να είναι στρωμένος ο βυθός (όπου και συνηθίζουν να κινούνται) και να είσαι πιο σίγουρος ότι δε θα δεις θανάτους.
|
|
||||
|
||||
![]()
Για τις γαριδες το ξερω ναι...Το ιδανικο για εσενα ποιο ειναι?Ακουω προτασεις..
|
|
||||
|
||||
![]()
Λέω ότι δεν είναι το ιδανικό από την άποψη ότι αν είχες κάπως μεγαλύτερο ενυδρείο θα μπορούσες να βάλεις χαρεμάκι και να χαίρεσαι σεξ και παιδάκια!
![]() Από εκεί και πέρα υπάρχουν και άλλα μικρά ψαράκια που θα μπορούσες να δοκιμάσεις. Ιδανικό δεν υπάρχει προφανώς, αφού μετράει και το γούστο του κάθε ανθρώπου. Ας πούμε εγώ θα έβαζα ένα μονομάχο και κανένα σαλιγκαράκι που μου αρέσουν πολύ! Επειδή όμως δεν έχω μεγάλη εμπειρία δεν μπορώ να σου προτείνω πολλά... Ίσως ένα χαρεμάκι endlers να μπορούσες να το κρατήσεις αν είχες μπόλικα φυτά και έδινες συνέχεια τις γέννες, αλλά και αυτό πολύ οριακό. Τα αρσενικά guppy που λες να βάλεις είναι ίσως η πιο όμορφη επιλογή (μετά τον μονομάχο εννοείται ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Οι μετρήσεις μου | magman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 07-08-10 19:11 |
Μετρήσεις !!! | yiota | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 05-05-08 14:23 |
Μετρήσεις TDS | ΧρήστοςΠ | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 25-03-08 19:54 |
Μετρήσεις | giannisfot | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 02-03-08 19:01 |
Μετρήσεις | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 04-03-07 19:04 |