|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
επειδη και εγω σκεπτομαι να προχωρησω σε μετατροπη led μπορειται να μου πειτε αν 6μ απο την Ταινία led αδιάβροχη IP68 LED STRIP 4.8watt ΜΕ 60 SMD 3528 LED/Μ, σε αναλογια 4 μ λευκό και 2 μ μπλε καλυψουν τον φωτισμο μου για FO και αργότερα και κανα soft? To ενυδρειο ειναι 160 λτ.
Μπορείται επισης να προτίνεται κάποιο τροφοδοτικό για την εν λογω σύνθεση? Προς αποφυγη παρεξηγησεων, δεν θα αναλαβω προσωπικα να παιξω με τα ρευματα... Θα φερω το καπακι και τα υλικα στην δουλεια μου και θα το αναλαβουν οι ηλεκτρολογοι! ![]() Ευχαριστω! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φωτισμος led weipro και μειωση αποδοσης λεντ. | Πάνος | Φωτισμός | 63 | 03-10-10 12:14 |
αδιαθεσία μετά από αλλαγή νερού και προσθήκη diy | Μίμης | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 14-06-09 21:53 |
Αντιχλώριο - προσθήκη κατά την αλλαγή νερού; | Strahos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 21-02-06 17:59 |