|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η πριγκίπισσα !!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίες φωτογραφίες Ηλία!
![]() Αυτό το ψαράκι ήταν απο τα πρώτα (της Τανγκανίκα) που φιλοξένησα πριν πολλά-πολλά χρόνια και ίσως απο τα πρώτα είδη που ήρθαν στη Θεσσαλονίκη (με παραγγελία φυσικά). Όσο λεπτεπίλεπτο φαίνεται τόσο κυριαρχικό είναι στην πραγματικότητα. Φοβερή συμπεριφορά του ζευγαριού και της ομάδας που προστατεύει όλη μαζί τα μικρότερα. Να τα χαίρεσαι! |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Για την πριγκίπισσα του Burundi ισως εστηνα ακομα και εγω καποτε αφρικανικο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
τοτε για την πριγκιπισσα της Ζαμπια τι θα εστηνες....???
![]() Princess of Zambia http://www.riftlakes.com/cichlids/ne...pulcher_e.html |
|
||||
|
||||
![]()
Ηλια μπραβο..παρα πολυ ομορφα..και πρεπει να ναι και λιγο σπανια για τα ελληνικα δεδομενα..
![]() *βαλε βρε τσιγκουνη και μια φωτο απο ολο το ενυδρειο ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα έβαζα και κάνα φυτάκι
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω βρε τσιγκουνη γαι τις φωτο
![]() ![]() ![]() παρα πολυ ωραιες φωτογραφιες,πολυ ωραιο το στησιμο των πετρων και οπως ειπαμε καταπληκτικα ψαρια...μπραβο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ όμορφες οι πριγκίπισες!
Τι μέγεθος έχει το ενυδρείο; |
|
||||
|
||||
![]()
παρα πολυ ωραιο !!!οπως λεει και ο κλεοβουλος κανενα ματσακι βαλισνεριες!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα φιλε,μπορεις να μου πεις που μπορω να βρω και εγω αυτα τα ψαρακια...????
|
|
||||
|
||||
![]()
με παραγγελια σε πετ σοπ....
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλαράκο απλα φανταστικά....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τα σπάνε τα ψαράκια σου θα τα έχω υπόψην για το επόμενο ενυδρείο....
|
|||
|
|||
![]()
Σε οποιοδηποτε pet shop ή υπαρχει καποιο που τα φερνει στανταρ,γιατι μεχρι τις μεχρι τωρα αναζητησεις μου τα περισσσοτερα φερνουν απο malawi
|
|
||||
|
||||
![]()
Δες στο starfish......
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο. Και η φωτό μου κάνουν πολύ σε b/w, αισθητικά είναι πολύ όμορφες. Να σου πω και ένα μπράβο για το στήσιμο των πετρών. Έχω βαρεθεί να βλέπω "Όλυμπους" από πέτρες, πράγμα που δεν συμβαίνει ποτέ στην φύση. Το δικό σου στήσιμο είναι πολύ φυσικό.
Να σε ρωτήσω σε πόσα λίτρα τις έχεις? Και πόσο απαιτητικές είναι? Ψήνομαι για αφρικάνικο απλώς κοιτάζω τι μπορώ να φτιάξω σε μεσαίο μέγεθος ενυδρείου εκτός από multi-transcriptus. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα εχω σε 110 λιτρα και νομιζω οτι τα εχω φερει στα ορια τους.....Ουσιαστικα απο 140+ εισαι καλα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ πετρα μωρε αδερφακι μου, αλλα ωραια ψαρια ε??
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σπύρο, άντε....
...έτοιμο σε βλέπω!! ![]() ![]() Έχει κάτι daffodil ο Μάνθος.....μούρλια!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το χειροτερο μου δεν ειναι η πετρα.
Ειναι τα αλατα που πιανουν τα παντα ![]() Και σε νερο βρυσης ακομα αρρωσταινω, οχι να ανεβασω και πιο πανω ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οκ...οτι χρειαστεις εδω ειμαστε....
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφα ψαρια!!!!
![]() ![]() ![]() Σε ενα πολυ ομορφο ενυδρειο!! ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Neolamprologus brichardi | kalagio | Tanganyika | 8 | 20-07-08 08:06 |
Neolamprologus brichardi | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 10 | 21-04-08 21:28 |
Neolamprologus brichardi | Z_X | Tanganyika | 6 | 06-01-07 20:54 |
N.brichardi | panos73 | Tanganyika | 7 | 30-10-06 16:49 |
Neolamprologus brichardi | epistimon | Tanganyika | 1 | 29-06-06 21:58 |