|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αν και ήρθα λίγο καθυστερημένα,νομίζω πως ήταν πολύ καλά.Καλό σέρβις,ευγενικοί,εξυπηρετικοί,παρκάρισμα,σωστά τοποθετημένα τραπεζάκια,κάπνισμα,κουλουράκια,περιφερειακός κοντά...όλα μια χαρά!
|
|||
|
|||
![]()
Είμαι σύμφωνος και εγώ.Καλό το μαγαζί...άνετο με green eye service,το παρκάρισμα...άπλα,ο καφές...γευστικός,τα κουλουράκια...φρεσκαδούρα,το νερό εμφιαλωμένο...όχι με ph 321 σαν το ''bennigans'',χώρος για παιδιά...έξω από το μαγαζί άφθονος...έλειπε και ο Χάρης...
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν Γιώργο (george) και Μιχάλη (mikenuke), τι λέτε γι' αυτά? http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...postcount=1079
Την κάνουμε την επόμενη επίσημη την Κυριακή 31/10 ώρα 12:00 στο "Les Amis" στο εμπορικό κέντρο Μακεδονία-Carrefour??? |
|
|||
|
|||
![]()
Ολα καλά με την μηνιαία συνάντηση αλλά .... πλησιάζει η Κυριακή και .... έναν καφέ να μην τον πιούμε???
![]() ![]() ![]() Κατόπιν τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων λέμε για ''Les Amis''... (τσεκαρισμένο πλέον) ... Κυριακή 17-10 στις 12:00 ... για καφεδάκι τρελό. christsoς xb307 nikos.ste bokostas (εκτός απροόπτου) drbig lio ...και όσοι πιστοί προσέλθετε...αφού σε αυτές τις ''μινι συναντήσεις'' το γέλιο ρέει άφθονο. ![]() ![]() ![]() Φυσικά είναι και μια καλή ευκαιρία για τους ''george'' και ''mikenouk'' να έρθουν για να ''καρατσεκάρουν'' το ''Les Amis'' ενόψει της μηνιαίας συνάντησης που ακολουθεί. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
A,έτσι είστε?Λείπω και κανονίζετε καφέ εν τη απουσία μου?Καλάαα...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Θα είμαστε κάπως έτσι.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ μέσα εκτός απροόπτου.... (βλέπε παντόφλα!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πειτε μας ομως που κ ποτε θα γινει η επισημη συναντηση
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα ληγμενα τα χαπια ειναι
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βάλτε και μένα, εκτός απροόπτου.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κατόπιν τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων λέμε για ''Les Amis''... (τσεκαρισμένο πλέον) ... Κυριακή 17-10 στις 12:00 ... για καφεδάκι τρελό.
christsoς xb307 nikos.ste bokostas (εκτός απροόπτου) drbig lio panos1972 prokroustis Κλεόβουλος (υπό προϋποθέσεις) chris129 (υπό προϋποθέσεις) posidwnas (υπό προϋποθέσεις) paco (υπό προϋποθέσεις) Χ.Α.Ρ.Η.Σ. (υπό προϋποθέσεις) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά παιδιά...προχωρήστε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Φανταστείτε να μην είχαμε οικονομική κρίση!!!!
![]() ![]() ![]() Και εγώ μέσα με τον ιό ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κατόπιν τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων λέμε για ''Les Amis''... (τσεκαρισμένο πλέον) ... Κυριακή 17-10 στις 12:00 ... για καφεδάκι τρελό.
christsoς xb307 nikos.ste bokostas (εκτός απροόπτου) drbig lio panos1972 prokroustis pagos4 giannisaek posidwnas Κλεόβουλος (υπό προϋποθέσεις) chris129 (υπό προϋποθέσεις) paco (υπό προϋποθέσεις) Χ.Α.Ρ.Η.Σ. (υπό προϋποθέσεις) |
|
|||
|
|||
![]()
Με βάζετε στους στάνταρ ότι θα έρθω και όποιος έχει κερατόφυλλο ή κάτι αντίστοιχο και μπορεί να φέρει ευχαρίστως. Θα το ανταλλάξω με το κουλουράκι που μου αντιστοιχεί
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σάκη...έχω λίγα κλαδέματα από ''μολόχα'' και ''φίκο''... πω,πω καλά που δεν τα πέταξα.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον θα τα καταφέρω κι εγώ...
|
|||
|
|||
![]()
Eπειδή ακόμη δεν είναι σίγουρο ότι θα καταφέρω να έρθω αύριο, ας αναλάβει κάποιος να κλείσει χώρο για 15 άτομα στο ''Les Amis'' για τις 12:00.
Το τηλέφωνό τους είναι: 2310-476999 και αρκεί να τους ειδοποιήσουμε 1 ώρα πριν (βγαίνει τηλεφωνητής και σου λέει να πατήσεις "1" για ρεζερβέ). |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ok...έκλεισα στο ''les amis'' για 15 άτομα και τον είπα να μας βάλει στο ίδιο μέρος όπως και την προηγουμένη Κυριακή.Από τις 12..παρά μπορούμε να πηγαίνουμε.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα μιας και πλεον ζω στην βορεια Ελλαδα.θελω να μπω και εγω στην ωραια παρεα σας.και ναγραφτω και στον συλλογο, αλλα αυτο με τον νεο χρονο..
![]() ![]() ![]() ![]() επισεις θα μπορεσω να φερω και μερικα κλαδεματα και ερκετα μηλοσαλιγκαρα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καθώς δεν είχα κανέναν να με ξυπνήσει (ούτε και αμάξι τελικά) την έχασα τη συνάντηση. κρίμα..
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για τιμωρία την επόμενη φορά θα σε ξυπνήσω εγώ ως συνήθως,αλλά αυτή τη φορά στις 8 το πρωί για να είμαστε σίγουροι!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Η επόμενη επίσημη μηνιαία συνάντηση θα γίνει μάλλον στο "Les Amis", μέσα στον χώρο του Carrefour-Μακεδονία, την Κυριακή 31/10, ώρα 12:00 Οι επίσημες συναντήσεις γίνονται πάντα την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα, αυτή του Νοεμβρίου όμως θα γίνει την Κυριακή 31/10 λόγω εκλογών. Βέβαια τελευταία έχουμε καθιερώσει ανεπίσημους Κυριακάτικους καφέδες στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα, σχεδόν κάθε Κυριακή. Παρακολούθα αυτό το θέμα, κάθε ΠαρασκευοΣάββατο υπάρχουν νεώτερα. Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η άποψή για το ''Les Amis'' επειδή πήγα σήμερα είναι ότι είναι ένα πολύ φιλόξενο μαγαζί (μέχρι και μπύρες προσφέρθηκαν να μας κεράσουν στο τέλος που μείναμε τρία άτομα), έχει πρόσβαση από όλες τις περιοχές της Θεσσαλονίκης, έχει χώρο να παίζουν τα παιδιά, τεράστιο παρκινγκ (έρχεσαι και με φορτηγό αν θέλεις
![]() Αλλά το μειονέκτημα είναι ότι έχει διθέσιους καναπέδες που καταλαμβάνουν πολύ χώρο και για να βολευτούν όλα τα άτομα πρέπει να είναι σε σκαμπό (αυτά τα σκαμπό είναι υφασμάτινα αναπαυτικά σε σχήμα κύβου). |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |