|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι μια καλή αρχή... μπραβο σας
![]() Διαβάζοντας όμως το πρωτο σου ποστ βλέπω... Κατηγορία:Ενυδρειο βιοτοπου Malawi το οποίο δεν το βλέπω όμως ως βιοτοπικό όπως είναι στημένο ... Αν και είναι μεγάλη η κουβέντα αυτή (π.χ. για το εάν μπορούμε να στήσουμε σε ας πούμε 500 ή και 800 λίτρα ένα βιοτοπικό) και έχοντας υπόψη ότι αυτός είναι ο σκοπός σας θα έλεγα να βγάλετε το ξύλο ή να το αντικαταστήσεται (εάν επιμένετε στην παρουσία ξύλου στην σύνθεση σας) με αρκετά πιο μικρό κομάτι τοποθετημένο πάνω από τις πέτρες ή στο πλαϊ και πάνω σε αυτά μπορείς να δέσεις τις anubia barteri. Εγώ σίγουρα θα προσθετα και άλλες πέτρες και σε πιο φυσική διάταξη. Την vallisneria gigantea θα την τοποθετούσα στην μία πλευρά κατά προτήμιση στην έξοδο του φίλτρου. Οπως έγραψε και ο Θανάσης έχετε μέσα ψάρια που δεν αρμόζουν π.χ. το frontosa που πρέπει να πάει σε άλλο ενυδρείο. ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρωτη παρουσιαση!!! | johnbaz | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 04-05-10 20:58 |
ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ-LIDO 120lt | Sophie | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 31-10-09 13:51 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου!! ( malawi ) | thanasis76 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 96 | 05-08-08 15:06 |
παρουσιαση νεο malawi | odin79 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 08-04-08 06:33 |
Η πρωτη μου προσπάθεια σε Malawi . | manoussos | Malawi | 22 | 13-12-06 16:53 |