|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ο petshopas μου είπε oti einai ick και μου έδωσε το Contra spot της Tetra,
οταν ανεφερα οτι ηταν τα δυο τελευταια ψαρια εκανε τον ![]() ![]() μου ειπε μια δόση (15ml) καθε 2 ημέρες για τρεις φορές, και να αυξίσω την θερμοκρασία του ενυδρείου στους 28οC. Οι οδηγίες λένε μια δόση καθε 5 ημέρες για τρεις φορές.. και εχω μπερδευτεί, πιες οδηγιες να ακολουθήσω??? το περίεργο είναι οτι μονο τα δύο τελευταία ψάρια που μπήκαν στο ενυδρείο έχουν spots τα υπόλοιπα ακόμη ειναι υγιέστατα. ![]() ![]() Μπορεί κανεις να το αναγνωρίσει τι αθενεια ειναι? Η εαν κανω κατι λάθος!!! ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διάγνωση Ασθένειας | petde | Δίσκοι | 21 | 09-01-09 14:41 |
NEON TETRA | fitilakias | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 20-03-08 23:14 |
Διάγνωση Ασθένειας σε Emperor Tetra | Liolios | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 23-11-06 13:49 |
Βοήθεια για διάγνωση ασθένειας σε χρυσό γκουράμι. SOS! | Liolios | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 31-12-05 10:52 |
Διάγνωση ασθένειας neon | neon | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 31-08-04 14:53 |