|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το εχω πει αρκετες φορες και θα το πω αλλη μια...
με κλειστα ματια παραγγελνω οτιδηποτε απο ![]() ![]() ![]() ![]() ισως εχει κι αλλα καλα μαγαζια αλλα δεν δοκιμαζω πλεον...
|
||||
|
||||
![]()
Melanochromis Cyaneorhabdos
![]() iodotropheus sprengerae pseudotropheus sp. acei labidochromis yellow labidochromis hongi ![]() pseudotropheus red zebra
|
|||
|
|||
![]()
Με ολο το θαρρος και με την ελαχιστη πειρα μου θα πω οτι σε 1000 λιτρα πιστευω οτι χωρανε ανετα τα 6 χαρεμακια που λες και θα ειναι τελεια....
...αλλωστα τα 5 απο τα 6 στη βιβλιογραφια πανε και στα 500 λιτρα ... τα Melanochromis Cyaneorhabdos θα εχουν αλλα 500 για παρτη τους !!!! ![]() ![]() ![]() σε καθε περιπτωση νομιζω ολοι ανυπομονουν ηδη να δουν το αποτελεσμα... οποτε αποφασησε και προχωρα.... |
|
||||
|
||||
![]()
Δε βαζεις δισκους να μη ψαχνεις??
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
,,,Τηλεμαχεεεεε...
![]() (Εγω θα το εκανα με Αμερικανες παντως)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οποτε στα 1000 σιγουρα μπορω να βαλω 5-6 χαρεμακια... το θεμα ειναι να μπουν σωστα ψαρια για να μην εχω υβριδισμο ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- παιδια απο αυτα τα ψαρια ποια υβριδιζουν και πρεπει να μην τα βαλω στο ιδιο ενυδρειο???? Melanochromis Cyaneorhabdos iodotropheus sprengerae pseudotropheus sp. acei labidochromis yellow labidochromis hongi pseudotropheus red zebra Psedotropheus Aurora Labidochromis Mbamba Cynotilapia Afra "Jalo Reef" Pseudotropheus Flavus Pseudotropheus Crabro Pseudotropheus Elongatus Metriaclima Greshakei εχω βαλει αρκετα για να μπω σε ψαξιμο... αλλα πρεπει πρωτα να σιγουρεψουμε τους υβριδισμους... θελω απο αυτα να βρω και να ταιριαξω 6 χαρεμακια...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 26-09-10 στις 15:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Τα Labidochromis μεταξύ τους (έχω δει και pseudo-labido τελευταία σε μαγαζιά ![]() Προσπάθησε να διαλέξεις ψάρια με σαφείς διαφορές στους χρωματισμούς (ειδικά των θηλυκών) και απο διαφορετικές "οικογένειες" |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() σωστα?? δηλαδη ενα .Pseudotropheus Flavus μπορει να ζευγαρωσει με ενα Cynotilapia Afra "Jalo Reef ???? και ενα pseudotropheus sp. acei με ενα Labidochromis Mbamba ??? καλα καταλαβα??? η με μπερδεψες??? χαχαχαχαχ
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κιχλιδες Vs Νανοκιχλιδες | delta66 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 15-09-10 10:59 |
Εκδρομη ΚΒΕ 2010 - συζητηση για τα μελη του Συλλογου | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 1 | 03-03-10 10:27 |
ιδεα προς συζητηση | chris129 | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 167 | 15-04-08 13:43 |
200 L MBUNA | petros | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 11-12-07 12:28 |
200 L MBUNA | petros | Malawi | 4 | 03-07-07 17:49 |