|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread....mugil+furcatus με 3-4 στα λιτρα μου, θα ειμαι οκ??
|
||||
|
||||
![]()
ωαραια πραματα....
![]() αποφασασιμε... ![]() θα μπουνε τα Pseudomugil furcata... που τα βρησκουμε ομως?? ![]() οπου και αν εψαξα, οσα τηλεφωνακαι να πηρα δεν τα βρηκα πουθενα.... καμια ιδεα?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ρωτα στον Μανθο (starfish) φερνει κατα καιρους!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
... και θέλει και υπομονή ...
![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καποιος, καμια αναπαραγωγη?? τιποτα τετοιο? η πουθενα αλλου που να παιζει να τα βρω? ------------------------- το εχω δει το ονειρο παιδια.. δεν θα τα βρω τα Pseudomugil furcata με τιποτα.... θα συνεχισω να ψαχνω βεβαια, θα δω μηπως μπορει να μου τα φερει καποιος με παραγελεια, αλλα δυσκολο το βλεπω με βαση αυτα που ακουσα σημερα.... οποτε λοιπον μεχρι να τα βρω, αν τα βρω, ψαχνω την εναλακτηκη μου ![]() σε προηγουμενο ποστ μου ειχατε προτεινει τα apistogramma boreli αυτα μπαινουνε στον κυβο μου 45χ45χ43? η εχουνε και αυτα προβλημα με το μηκος?
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zapatas : 21-09-10 στις 01:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ενδέχεται να ξαναφέρει σε παραγγελία που περιμένει σήμερα ή αύριο, θα σε ενημερώσω, ή αν βιάζεσαι παρτον τηλέφωνο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() γιατι εδω κατω οπου και αν πηγα, μου λεγανε παλαβα!! αν φερει αυτος που λες, πως θα γινει να φτασουνε τα ψαρακια στον πειραια? ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Κάτσε πρώτα να τα φέρει, ο Κωστής (Αζόρες) στέλνει παντού, τα τηλέφωνά του είναι: 2310 841583 & 2310 831312
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
μονο μια μεγαλη αλυσιδα καταστηματων πετ σοπς μου ειπαν οτι μπορουνε να τα εχουνε, σε 10 μερες... αλλα θετω το εξης ερωτημα... τους εμπιστευεσαι αυτους? να τα παραγγειλω απο εκει και να τα εχω σε 10 μερες? ![]() ![]()
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zapatas : 21-09-10 στις 18:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ποια αλυσιδα?
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω αγορασει ποτε απο αυτη την αλυσιδα αλλα απο οσο ξερω δεν φημιζεται κ για τις γνωσεις της στα ψαρια.
Θα σου πουν βεβαια κ αυτοι που ψωνιζουν απο εκει. |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα και παλι... απο οτι φενεται δεν θα με ξεφορτωθηται ευκολα
![]() ![]() ![]() βρηκα σε πετ σοπ τα Iriatherina werneri.... σε 80 λιτρα με πεχα 7,0- 7,2 κανουνε? και αν ναι..... ποσαααααααααααααααααααααα???? αντε παιδια, βοηθηστε, γιατι θα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παρε μια 8αδα.
PH να μην σου ξεφυγει πανω απο το 7.2,θερμοκρασια ανω του 25,ιδανικη 26.Ταιζεις 2-3 φορες την εβδομαδα με κατεψυγμενη αρτεμια και dafnia,τις υπολοιπες μερες καλης ποιοτητας φυλλαρακι και μικρο κοκκο.Τους αρεσει το φυτεμενο ενυδρειο αλλα ασε εμπρος ελευθερο χωρο να κολυμπουν και να τα χαζευεις.Καλη φιλτρανση και αλλαγες νερου απαραιτητα 30-40% εβδομαδιαιως. Κανε καλη προσαρμογη στο ενυδρειο οταν θα τα βαλεις.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() να κανω μια αλλη ερωτηση... κατεψηγμενο σκουλικι και καλιεργεια σκουλικια... τρωνε?
|
||||
|
||||
![]()
Μονο αν ειναι μικρο,εχουν μικρο στομα και ενω εχουν την θεληση να φανε τα παντα,λιγα πραγματα καταφερνουν να χωρεσουν στο στομα τους.
|
||||
|
||||
![]()
ωραια, το κατεψηγμενο το αποκλειουμε λοιπον, ειναι οσο ειναι περιπου και αυτα!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() τα ζωντανα ειναι πολυ μικρα.... να φανταστεις τα δινω στους μονομαχους και ουτε που τα βλεπουνε! ![]() ![]() αν τρωνε το ζωντανο σκουλικι, χρειαζεται και ταισμα 2-3 φορες την εβδομαδα με κατεψυγμενη αρτεμια και dafnia?? και μια τελευταια ερωτηση, δεν θα σας ζαλισω αλλο ![]() ![]() ![]() ![]() μεχρι τι μεγεθος πανε? θα τα βλεπω μολισ μεγαλωσουνε λιγο??? γιατι ακομα.... ψαχνω να τα βρω ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προτασεις για νεο ενυδρειο | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 27-08-10 13:28 |
Προτασεις για νεο ενυδρειο | TolisT | Greek Aquarist's Boards | 0 | 21-04-10 20:53 |
προτασεις για νεο ενυδρειο.... | LeF | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 29-09-09 21:37 |
Προτασεις για συνδυασμο ψαριων | rockislander | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 19-10-06 19:30 |
Προτασεις Για Νεο Ενυδρειο | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 19-10-05 12:16 |