|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα!σας ευχαριστώ όλους εκ μέρους των αρχαρίων που ο καθένας με το δικό του τρόπο προσπαθεί να μας οδηγήσει στον καλύτερο δρόμο όσον αφορά ένα ενυδρείο. ζούμε σε ένα πλανήτη με εκατομυρία(?) ανθρώπους, όπου είναι λογικό να μην έχουν όλοι την ίδια άποψη για κάποιο θέμα.η καθένας βλέπεις ίσως και από την προσωπική του εμπειρία το κάθε τι διαφορετικά.από πλευράς μου, ξεκίνησα με ένα ενυδρείο με λάθος υπόστρωμα ,λάθος ψάρια ,λάθος διακόσμηση ,λάθος υλικα φίλτρου και πάνω απ'όλα λάθος νούμερα στις μετρήσεις.και έφτασα να εχω όλα αυτα σωστά (πλην τα ψαρια που δεν εχω πάρει ακόμα) χάρις τις πολύτιμες συμβουλές σας. Προτείνω λοιπόν η να κλειδωθεί το θέμα εφόσον ήδη πάρθηκε η απόφαση για το τι ψάρια θα βάλω μέσα.οπότε το θέμα μπορεί να κλείσει.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πολλες αποριες.Χρειαζομαι την βοηθεια σας | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 03-08-10 00:01 |
Βοηθεια για επιλογη ψαριων | Μαρια-Νικος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 22-03-10 00:26 |
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.. | dimitris1986 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 10-10-09 18:39 |
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. | ATHRAS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 05-02-08 18:45 |
Παρουσιαση του ενυδρείου μου! χρειαζομαι τη βοηθεια σας! | AlexDuke | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 23 | 12-09-06 22:03 |