|
|||
|
|||
![]()
Μαλλον ο ξυφοφοροσμου επαθε δηλητιριαση απο αμμωνια καθως οπως ανεφερα σε ενα αλλο ποστ το ενυδρειο ταιστηκε πολυ παραπανω με αποτελεσμα η αμμωνια να παει στα υψη,μετα απο μεγαλη αλλαγη νερου συνηλθαν ολα τα ψαρακια εκτοσ ενος ξυφοφορου ο οποιος καθετε κατο στο χαλικι αναπνει γρηφορα και εχει χασει το χρωματου σε σχεση με τουσ αλλους..τι μπορω να κανω?αν θελετε πειτε μου πως αναιβαζω φωτο να τον δειτε κ ολας http://www.aquatek.gr/vb/attachment....1&d=1284629611
|
|
||||
|
||||
![]()
καλα ειχες ψαρια μεσα και εριχνες αμμωνια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εριξες αμωνια σε ενυδρειο με ψαρια 'η πολυ φαγητο????
και αν εριξες πολυ φαγητο ποσες ωρες το αφησες ωστε να απελευθερωθει τοση αμωνια??? |
|
|||
|
|||
![]()
πολυ φαγητο!!!!το φαει εμεινε κανα 8ωρο ελειπα και αφησα την μανα μου να τα ταισει και ιδου το αποτελεσμα τωρα το θεμα μου ειναι ο ενασ ξυφοφοροσ οι αλλοι εινια οκ...απλα τον βλεπω και πεδευτε και δνε μπορω να τον βλεπω ετσι ειναι ετσι εδς και 2 μερεσ ξεχασα να πω....να φανταστεισ για 8 ψαρακια βαζω 8-10 φιλαρακια και η μητερα μου εριξε οταν την ρωτησα μου ειπε καμια 20αρια....
|
|
||||
|
||||
![]()
οταν λεμε πολυ φαγητο ?????????
γιατι δυσκολο μου φενετε εκτος και το φιλτρο ειναι αστρωτο τελειος
|
|||
|
|||
![]()
αμμωνια δεν εχει καθολου ειδα το στικακι που εχω και εκανα και μετρηση με κατι τεστ ειναι κομπλε η αμμωνια και γενικα τα ψαρακια ειναι πολυ καλα....οταν πηγα σπιτι να φαντασεις οι ξυφοφοροι ηταν ολοι στον βυθο στην ιδια κατασταση που ειναι και αυτοσ τωρα αλαλ ολοι ειναι κομπλε τωρα εκτοσ απο αυτον...το θεμα μου ειναι αλλο ομωσ τι μπορω να κανω για να συνεφερο και αυτον??
|
|
||||
|
||||
![]()
Χωρις να ξερω πολλα θα σου πω οτι ειναι δυσκολο να το επαναφερεις...αλλα σε φρεσκο νερο κ ισως με καποιο φαρμακο να ανακαμψει...
|
|
|||
|
|||
![]()
προτηνεις να τον βαλω σε φρεσκο νερο σε ενα ταπερακι για λιγες ωρες η θα υποφερει περισσοτερο το ψαρακι(δεν εχω βοηθητικο ενυδρειο)
|
|
||||
|
||||
![]()
κανε αλλαγη νερου
και ριξε λιγο αλατακι μεσα ενυδρειακο να χαλαρωσει λιγο το ψαρι
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|