|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Σαν γεωγραφικος υπευθυνος, δεν εχω προβλημα, να αλλαξουμε καφετερια.
Να προτεινω ομως, να γινουν δοκιμαστικες συναντησεις στα 2 ή τρια μαγαζια που θα προταθουν και να διαλεξουμε οποιο μας αρεσει πιο πολυ. συμφωνα και με το service βεβαια, μιας και αυτος ειναι ο λογος που δεν μας κανει το Bennigans. Λαβετε υπο οψη σας οτι πρεπει να εχει αστικη συγκοινωνια για οσους δεν διαθετουν οχημα. Οσο για το προβλημα του καπνισματος, θεωρω πολυ εγωιστικη την συμπεριφορα που εχετε ολοι οι καπνιστες, εκτος απο τον Πανο, που πολυ σωστα και σοφα μιλαει και αντιμετωπιζει το θεμα! Υπενθυμιζω να εχετε υπόψη σας οτι θα ηθελα να κανουμε δοκιμαστικες συναντησεις σε ολα τα προτεινωμενα μαγαζια.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
+1 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΑΝτε σηκωθείτε να πάμε να ελεγξουμε!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όποιοι μπορούν ας το δηλώσουν
|
|||
|
|||
![]()
Να προτείνω έκτακτη ανεπίσημη ψαροσυνάντηση αυτήν την Κυριακή, την γνωστή ώρα 12:00 στο Κάλας, στην περιοχή του Ποσειδωνίου?
Την συγκεκριμένη μέρα και ώρα, για να εξετάσουμε πόσο κόσμο έχει, αν έχει εύκολο παρκάρισμα κι αν βολεύει γενικώς. Αν κάποιος ξέρει πού ακριβώς βρίσκεται, ας δώσει αναλυτικές οδηγίες για να το βρούμε, εγώ δυστυχώς δεν έχω ξαναπάει. Προτείνω αυτό το μαγαζί για αρχή, γιατί στα άλλα που έχουν ψηφιστεί, αρκετοί έχουμε πάει κι έχουμε μια εικόνα. (Για το κάπνισμα Μιχάλη μου, στα δικά μου μάτια, εγωιστικό φαίνεται να μην σε ενδιαφέρουν οι ανάγκες και οι προτεραιότητες των άλλων.). |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(Θα έρθω με τα πόδια ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Πι8ανόν και εγώ αλλα με ποδήλατο
|
|
|||
|
|||
![]()
Για να πω την αλήθεια θα με βόλευε καλύτερα την άλλη βδομάδα λόγω εξεταστικής(τελειώνω μια βδομάδα μετά) .Βέβαια αν οι περισσότεροι μπορουν εκείνη την μέρα θα προσπαθήσω να έρθω από Κοζανη για την επιτροπουλα που λέγαμε!(Να ενισχύσω και την ομάδα του ποσειδωνιου!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η μεθεπόμενη Κυριακή είναι μια βδομάδα πριν την προγραμματισμένη συνάντηση και πρέπει να δούμε κι άλλα μαγαζιά.
Δεν χρειάζεται να τρέχεις από Κοζάνη, εν μέσω εξεταστικής παλαβέ, για έναν καφέ, απλά πες μας πού ακριβώς είναι. Οπότε Κυριακή 19 Σεπτέμβρη, ώρα 12:00 στο Κάλας στην περιοχή Ποσειδωνίου. Alex_Salonica zipo prokroustis posidwnas bokostas ¶ντε δηλώστε συμμετοχή, χρειαζόμαστε τουλάχιστον 9μελή επιτροπή αξιολόγησης για να είναι αντικειμενική, αφού ο ¶λεξ κι εγώ θα κοιτάμε αποκλειστικά και μόνο την δυνατότητα να μπορούμε να καπνίζουμε. ![]() ![]() Ο Σύλλογος θα εκπροσωπηθεί Μιχάλη, για να κάνεις και τις απαραίτητες συνενοήσεις με το μαγαζί? Τελικά ωραία ιδέα ν' αλλάξουμε τόπο συνάντησης, κάθε Κυριακή καφέ θα πίνουμε... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και εγς στην δικιά σας επιτροπή 8α είμαι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Alex_Salonica
zipo prokroustis posidwnas bokostas lion
|
|||
|
|||
![]()
Λεωνίδα φέρε και την Όλγα, νάχουμε καμμιά γυναίκα, μην φάμε πόρτα..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιζει να μην μπορω αλλα θα προσπαθησω, βεβαια η δικη μου γνωμη ειναι να μην συζητησουμε με υπευθυνους κατα τη διαρκεια των δοκιμων! Ας δουμε που μας βολευει και μετα κανονιζουμε λεπτομερειες.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι ρε παιδια...τωρα το ειδα..παλι χανω συναντηση,δυστυχως δουλευω μεχρι τις 9 το πρωι της Κυριακης,οποτε μαλλον δεν θα βλεπω κατα που πεφτει το Ποσειδωνιο..
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ούτε και εγώ μπορώ.. Καλή αξιολόγηση και καλά να περάσετε!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ουτε εγω μπορω αν ηταν αργα ισως να μπορουσα...
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγω... θα δούμε.. μαλλον .. ίσως... μα μη με πιέζετε... τέλος πάντων....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Alex_Salonica
zipo prokroustis posidwnas bokostas lion christsos Nα μας πει κάποιος που είναι το μαγαζί. |
|
|||
|
|||
![]()
Η οδος λέγεται Κάλας και το μαγαζι βρισκεται στο νουμερο 9!Ειναι ο δρόμος που συνεχιζει πλαι με την παραλια.Στα 70 μέτρα από το μαγαζί έχει το πάρκιν του μεγαρου μουσικης!
|
|
||||
|
||||
![]()
Περνώντας σήμερα το είδα το μαγαζί.Ωραίο φαίνεται.Αν και δεν το θυμόμουν είναι ένα από εκείνα απέναντι από το Ποσειδώνιο που είναι πάνω στο δρόμο στη σειρά.
|
||||
|
||||
![]()
την κυριακη το πιθανοτερο να ειμαι θεσσαλονικη...αλλα δε ξερω αν εχω φτασει τοσο νωρις γιατι ισως δεν ερθω με το αυτοκινητο μου. εχω το τηλ απο μερικα ρεμαλια εκει...οποτε θα επικοινωνησω για να μαθω λεπομερειες για τη συναντηση....θα χαρω πολυ να τα πουμε.
|
||||
|
||||
![]()
Oριστε !αλλος ενας λογος να την κανετε πιο μετα την συναντηση εε?αφου ειναι ''ανεπισημη'',δεν ψηνεστε για απογευματακι ????
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ δεν θα μπορέσω γιατί είχα προγραμματίσει να πάω οικογενειακώς στο χωριό, αν τους πω τώρα άκυρο γιατί θα πάω στην συνάντηση θα με πάρουν με τις παντόφλες
![]() Πάντως θα ήθελα πολύ να έρθω ![]() ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisaek : 17-09-10 στις 01:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον δεν είδες καλά βρε Γιάννη..
Μόνο εντλερ έχω, αυτά που μου έδωσε ο Αquaman... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Και μάλιστα έχεις δύο θηλυκά guppy. |
|
||||
|
||||
![]()
αυτα πειτα τα καλυτερα σε πμ ή ανοιξτε ενα ποστ...να μη ξεκινησει κουβεντα περι υβριδισμου και ανανγωρισης στο θεμα των συναντησεων.
![]() ευχαριστω.
|
|||
|
|||
![]()
Συγνώμη
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |