|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντε ρε Θαναση επιτελους προχωρησε, ολο το καλοκαιρι ενα τελαρο διπλα σε ενα mini couper βλεπαμε!
![]() Χερομαι που ολα πανε καλα. Δωσε ιδιαιτερη βαση οταν θα κολληθει το τζαμι. Τις ενωσεις. Εκει ειναι το ευαισθητο σημειο των ξυλινων. Ποιον βρηκες για να κανει την πολυεστερικη κατασκευη στο εσωτερικο? Αν θα σου ηταν ευκολο, θα ηθελα να πεις ολες τις ονομασιες και τις μαρκες απο τα προιοντα που θα χρησιμοποιησεις (κολλες, μονωτικα κτλπ) Ευχομαι πραγματικα οτι καλητερο για αυτο το ενυδρειο και θελω να το δω γεματο συντομα! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για το τζαμι που λες θα εχει 5 εκατ. γυρο γυρο τελαρο για να πατησει καλα και με μπολικη σιλικονη... για τα υλικα δεν εχω κατασταλαξει ακομα σε μαρκες, οταν ειναι θα σας πω... οπως εβαλα και την κολλα που εβαλα και ειναι πολυ καλη... το πολυεστερικο ντυσιμο θα το κανω εγω εσωτερικα ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Το τζαμι 12αρι η 15αρι? Οταν θα εφαρμοσεις τη σιλικονη για να το κολλησεις, μην το αφησεις πανω απο δυο μερες να στεγνωσει. Θα εχει πιασει η σιλικονη, αλλα στο εσωτερικο της θα ειναι πιο νωπη απο το να το αφηνες να στεγνωσει μια βδομαδα. Με την παροδο των 2 ημερων γεμισε το το ενυδρειο και αστο. Με αυτον τον τροπο θα καταφερεις να το κολλησεις με τη βοηθεια του νερου... Τι εννοω: Η πιεση που θα ασκησει το νερο στο τζαμι, θα το αναγκασει να ερθει και να γινει σχεδον ενα με το ξυλινο τελαρο, κανωντας το να κολλησει με μεγαλη δυναμη. Το κανουν ολοι οι ξενοι και νομιζω προκειται για το μυστικο ''τιπ'' αυτης της κατασκευης. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() το τζαμι δεν εχω αποφασισει ακομα ποσο παχος θα εχει αλλα μαλλον 12αρι. τις δουλειες τις κανω μια μια, δεν εχει ερθει η ωρα του ακομη... οσο για την πιεση του νερου που λες, καταλαβαινω το σκεπτικο ΑΛΛΑ.... ελα μετα απο 2 μερες εγω δεν βαζω μεσα 1000 λιτρα νερο που να με πληρωνεις... ασε που πιστευω οτι καλο ειναι το τζαμι να μην γινει ενα σωμα με το ξυλο αλλα να εχουν ενδιαμεσα τους ενα παχος σιλικονης...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Οταν λεω ενα σωμα, δεν εννοω να ''φτυσει'' ολη τη σιλικονη, απλα θα του ασκηθει μεγαλη δυναμη. Και με 2 μερες στεγνωμα μη νομιζεις οτι θα αλλαξουνε και πολλα.Απλα θα ειναι λιγο νωποτερη η σιλικονη. Προτεινω να το ξανασκεφτεις και να παρεις το ρισκο. Φυσικα το πρωτο γεμισμα δεν νομιζω να το κανεις μεσα στο σπιτι...οποτε ρισκαρε το.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα το σκεφτω φιλε μου αλλα δεν νομιζω... ![]() ![]() ![]() εγω σκεφτομουν να βαλω στο τζαμι πανω ενα κοντρα πλακε και στο κεντρο ενα αξιολογο βαρος... αν και νομιζω πως με το βαρος απο μονο του το τζαμι θα κατσει σωστα... εχω την εντυπωση πως με το νερο δεν θα κατσει σωστα, αν σκεφτουμε οτι οσο παμε στον πατο του ενυδρειου θα εχουμε πιο μεγαλη πιεση... οταν ερθει η ωρα βλεπουμε... σε ευχαριστω παντος...
|
|||
|
|||
![]()
Καλά το πας... δες και αυτόν τι έκανε με το τζάμι
http://www.jonolavsakvarium.com/eng_diy/2200litre/2200litres.html |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 63 (0 μέλη και 63 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ενυδρειου | johnli | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 06-04-10 21:30 |
Κατασκευη ενυδρειου | kanarini | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 19-01-10 15:27 |
Τελος ξυλινου ενυδρειου | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-10-07 20:23 |
Κατασκευη ενυδρειου | Αλεξανδρος Κοντος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 27-08-07 12:21 |
Κατασκευη Ενυδρειου | dmgmdmgm | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 17-04-06 15:11 |