|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πηγαινω συχνα εκει και ειναι πανεμορφα
παιζει για χειμωνα να μπορουμε να καπνισουμε κλεινει με ζελατινα και βαζει μανιταρια (λογω αποστασης απο το παρκινγκ-"ορατοτις μηδεν" ![]() αν λες για τα αυτοκινητα δεν υπαρχει προβλημα
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ...σιγα μη σχισεις κανενα καλσον εσυ.... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ρε συ έχω θλάση άσχημη στον τετρακέφαλο και δεν μπορώ.. και το καλσόν μου το έσχισα την τελευταία φορά!!! Πάντως όλα αυτά γίνονται για το τσιγάρο?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τσιγαρο...ποιο τσιγαρο....να το κοψετε ρεεεεεε ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Είδες που τώρα συντάσσεσαι μαζί μου??? Απεταξάμην τον σατανά (τσιγάρο) ρε!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ναχουμε την υγεια μας να καπνιζουμε
|
|||
|
|||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μην κοροϊδεύετε βρε ρεμάλια, το (μη) κάπνισμα είναι σοβαρό πρόβλημα.
Αν αφήνουν τσιγάρο, εγώ πάω και στο φράγμα του Ασσουάν, όχι μόνο της Θέρμης. ![]() Πάντως το Μπένιγκανς το "παίζει" πολύ κι έχει τον ακριβότερο καφέ της περιοχής. Δεν βλέπω γιατί να μην δοκιμάσουμε στη Θέρμη, κι αν δεν μας βολέψει το ξαναλλάζουμε. Τι λέτε, υπάρχουν αντιρρήσεις? |
|
|||
|
|||
![]()
Αρετσου ορε!!!! Προτιμάτε τα τοπικά προιοντα!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και η Αρετσού δεν είναι καθόλου κακή ιδέα, αρκεί να βρούμε κάπου να καπνίζουμε, να καπνίζουμε, να καπνίζουμε, να καπνίζουμε..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάλι λέω προτού κοιτάξουμε αλλού, να ρωτήσουμε στο Bennigan's αν θα μπορέσουμε να έχουμε ένα μέρος για μας, να μπορούμε να καπνίζουμε αλλά και ειδική έκπτωση στις παραγγελίες μας.
|
||||
|
||||
![]()
ο νομος για το καπνισμα λεει οτι το τσιγαρο μετα την 1 σεπτεμβρη απαγορευτε στους κλειστους δημοσιους χωρους , "κλειστος" θεωρειται και το προκηπιο το οποιο ειναι κλειστο με περγκολες και ζελατινες !!!
για να ειναι "ανοικτο" το προκηπιο θα πρεπει να ειναι διαμπερες δηλαδη απο δυο μεριες ανοικτο !!! απο 1 οκτωβρη θα πεφτουν και τα προστιμα τα οποια αυτην την στιγμη ειναι μονο υποδειξεις! τελος παιδια το τσιγαρο στους ζεστους χωρους των μαγαζιων , μονο κατω απο τα μανιταρια και με τον βορια να δυναμωνει την φλογα του τσιγαρου! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για το φράγμα της Θέρμης είμαι μέσα και εγώ. Έχω πάει βέβαια καλοκάιρι με καλό καιρο και δεν ξέρω πως θα είναι τώρα που θα αρχίσει να χαλάει. Δεν χάνουμε τίποτα να δοκιμάσουμε και αν δεν μας αρέσει ξαναγυρνάμε.
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ λέω να βρούμε ένα στέκι στις δυτικές συνοικίες Εύοσμο, Επτάλοφο, για να είμαι και ποιο κοντά στο σπίτι μου.....
![]() μην με πάτε ποιο μακριά στη θέρμη...! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εσύ στο τέλος μόνο ρέγγες θα καταλήξεις να έχεις στα ενυδρεία σου με τόσο κάπνισμα.... "Κάνε κράτει Πολυκράτη...." Στη διαθήκη σου θα μου αφήσεις το CO2 και μερικά φίλτρα; ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Remezzo και ξερο ψωμι!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κallas 9 στο Ποσειδωνιο.2.70 το φραπεδακι αν θυμαμαι καλά!Και parking στα 50 μετρα.Τωρα για το τσιγάρο θα ρωτησω...
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια και το παρκιν ειναι πολυ σοβαρο αρετσου ρεμετζο ειναι καλα αλλα που θα παρκαρω οεο
|
|
|||
|
|||
![]()
Λιγότερο σαγηνευτικό
από πλευράς περιβάλοντος τοπίου αλλά με ευκολη πρόσβαση γιά όλους (λόγω της ανατολικής απόληξης της περιφεριακής οδού) είναι το Les Amis στο συγκρότημα του Carefour που διαθέτει και μεγάλο χώρο σταύθμευσης
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τι λέτε? Πάμε για ψηφοφορία? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βολεύει κι η συγκοινωνία...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για πιο Carefοur μιλάμε?
|
|
|||
|
|||
![]()
Εμπορικό κεντρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
|
|
||||
|
||||
![]()
Α ναι σωστά!! Έχω πάει και στο συγκεκριμένο μαγαζί και είναι πολύ ωραίο..
Πάντως είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει πρόσβαση με Μ.Μ.Σ. για όσους δεν έχουν αυτοκίνητο... |
|
||||
|
||||
![]()
Ξέρω τους ιδιοκτήτες.... Όταν αποφασιστεί μπορώ να μιλήσω!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σ.σ. και 2 στα 3 να κερδίσουμε είμαστε ικανοποιημένοι ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Γι αυτό όποιος μπορεί ας ρωτήσει (πχ ο panos1972 στο Les Amis, ο drbig στη Remezzo, ο georgebruno στο Κallas 9, ο paco στη Θέρμη κλπ). Εγώ θα κάνω μια κρούση και στο Μπένιγκαν'ς, αλλά δεν έχω και πολλές ελπίδες, εννοείται και όποιος άλλος, ας ρωτήσει οπουδήποτε. Παράθεση:
Μην παρασύρεστε από τις τηλεόρασεις, γιατί πολλοί μαγαζάτορες θα χτυπήσουν τα κεφάλια τους αν αποφασίσουν να φανούν αυστηροί, ή αν τρομάξουν στην απειλή των προστίμων και δουν τον τζίρο τους να πέφτει 50 και 60% και τα μαγαζιά τους άδεια. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |