|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Τα jack Dempsey τα βρισκεις.
Multispinosa κατα καιρους εχω δει και στο waterinn και στο petcity. Salvins εχω δει 2 φορες στο wi. Νicaraguensis σπανια αλλα τα εχω δει και αυτα σε μαγαζι προσφατα. Πρεπει ομως να γνωριζεις το ψαρι οταν το δεις γιατι (ειδικα στα petcity) ερχοντε με τις εμπορικες ονομασιες τους οι οποιες πολλες φορες ειναι εντελως λανθασμενες και ενω εχεις μπροστα σου το ψαρι που ψαχνεις η ονομασια σε μπερδευει.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αεραντλια / λιτρα νερου | thanasis76 | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 28-01-10 17:17 |
ΠΟΣΑ ΛΙΤΡΑ ΕΞΑΤΜΗΣΗ ΝΕΡΟΥ ΕΧΕΤΕ???? | douran_p | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 24-12-09 14:03 |
3 χρυσοψαρα σε δεκα λιτρα-αλλαγες νερου? | zidane1989 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 07-12-08 19:54 |
εξοπλισμος για 2000 λιτρα αλμυρου νερου | Πανικος Σωτηριου | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 4 | 19-11-05 00:09 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |