|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
19:30 στο desing στην κρηνη.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε ρε παπαρατσι!
Σε βλεπω μεσα και περιμενω να γραψεις τα νεα της συναντησης αλλα τιποτα! πως να μην αυξανει ο αριθμος των ποστ μου μετα! ![]() Η συναντηση εγινε και ειμασταν οι εξης: paparatsi mikenuke lasal salcon halvas69 Τα πραματα εκτυλιχθηκαν χαλλλαρα... με τη συζητηση να μην μονοπωλειται απο ενυδρειακα θεματα μιας και καθε λιγο περνουσαν απο μπροστα μας ενα σωρο ξαναμενα θυληκα ψαρακια με τα μινακια τους, και προτιμουσαμε να χαζεψουμε το ερωτικο παιχνιδι!!! ( Ωχ...εχουμε ξεφυγει!!! ) Ας μας πει και ο Halvas τις εντυπωσεις του απο την παρεα και την Θεσσαλονικη με τα "ωραια" τις ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ξέρεις τι θα γίνει αν αυτά πέσουν σε κάποια μάτια που δεν πρέπει;;; Που θα πάει .... θα μάθεις!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ξεραμε. Εσας περιμεναμε να μας το αποκαλυψετε ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το τερπνόν μετά του οφελίμου.
Οποιος έχει την δυνατότητα ας έρθει θεσσαλονίκη σε κάποια συνάντηση για Ενυδρειακά θέματα και........οτι προκύψει. Στην επόμενη συνάντηση θα φροντίσω να έχω και κολλύριο μαζί μου για παν..........οφθαλμόλουτρον. Φίλε paparatsi Δες το αλλιώς το θέμα, δες το σαν........ κίνητρο. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Φίλε Halva Την επόμενη φορά θα καθήσω απο την άλλη πλευρά Μην στραβολεμιάσουμε κιόλας. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Φίλε mikenuke Γιατί έχω την εντύπωση ότι μας τράβηξες φωτογραφία? Ξέρεις εσυ!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Φίλε salcon Νομίζω πως κάποια στιγμή αναφέρθηκες σε κιχλίδες που φορούσανε μίνι. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Φίλε εαυτέ μου σε τσάκωσα να βάζεις κολλύριο φθάνοντας σπίτι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Καινούργιο είδος ψαριου=Μίνι Κιχλίδες θεσσαλονίκης να κάνω καινούργιο post?????? Φίλε γαύρε μόνον εσυ έλειπες απο την παρέα μας ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ελειπα εγω για να δεσει το σιροπι???σοβαρη κουβεντα θα καναμε..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() αν καταλαβα καλα ηταν ο χαλβας εκει??? ![]() ![]() ![]() ![]() Γιαννη τον πηρατε ενα βαρελι ουζο?? ![]() ![]() ![]() Παντως για να ειμαι ειλικρινης επειδη εδω στη λευκαδα περναω χαλια-υποφερω,αλλα ειμαι μαζοχας και μαρεσει,δυσκολα θα αλλαζα ενα μπανακι εδω με το να φαω στη μαπα χαλβα και σαλκον !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πρεπει να ερθουμε με τον προεδρο στα πλαισια της -βιντεοσκοπησης ενυδρειων για τον συλλογα-να δουμε απο κοντα αυτα τα ![]() ![]() ![]() ![]() ατιμουλικα!! :P :P :P :P :P |
|
||||
|
||||
![]()
Άντε τελικά επέστρεψα από την Σϊφνο. (Τέλος οι διακοπές)
Όσον αφορά την Θεσαλλονίκη......ΩΡΑΙΑ πόλη ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ !!! ΥΓ και ο πληθυσμός της ακόμα ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ - ΥΠΕΡΟΧΟΣ - ΘΕΣΠΕΣΙΟΣ - ΟΝΕΙΡΙΚΟΣ - ΚΑΜΠΥΛΩΤΟΣ κλπ αξεσουάρ ![]() (γκε-γκε) ? |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον επειδη ειδα οτι καποια απο τα μελη του Board ψηνονται για μια ακομα συναντηση (Μαλλον ζηλεψαν απο την χθεσινη συναντηση της Αθηνας
![]() Για το τελος της βδομαδας καλυτερα ωστε να να προλαβουμε να μαζευτουμε.
|
||||
|
||||
![]()
Ξεκινάμε?
Τι λέτε για το σάββατο απόγευμα? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι να μην οργανωσουμε απο τωρα μια συναντηση οταν θα ανεβει και ο Τολης στην Θεσσαλονικη.
Δεν λεω να μην βρεθουμε και νωριτερα...αλλα αν οργανωσουμε καλα την συναντηση για το τελος του μηνα θα υπαρχει καιρος να ερθουν και αλλα ατομα και οχι μονο 3-4 . |
|
|||
|
|||
![]()
Ο Τολης θα ειναι εδω κατα πασα πιθανοτητα το Σαββατο 25 του μηνα. Αν θελετε τοτε κανενα προβλημα.
Υπαρχει χρονος για να κανονισουν ολοι μεχρι τοτε.
|
||||
|
||||
![]()
Να τος ο papratsi δυναμικα, για την συνατηση!
Χρονος μεχρι τις 25 υπαρχει για να οργανωθουμε αλλα... τοτε ειναι και η 28η και πολλοι θα εχουν να κανονισουνε και να πανε καποια εκδρομη καθοτι πολλοι δημοσιοι υπαλληλοι και φοιτητες θα το κανουνε 4ημερο. αρα θα πρεπει να αρχισουνε απο τωρα οι δηλωσεις και να μας πουνε οσοι μπορουνε, και να δουμε τι απαρτεια θα εχουμε. Εγω παντως συμφωνω να συνδιαστει η συναντηση με την επισκεψη του Τολη για να τον γνωρισουμε κι ολας. Αν γινει το σαββατο στις 25 τοτε ισως να βολευει κατι πιο πρωινο πχ στις 12:00 το μεσημερι για καφεδακι ωστε οσοι ειναι να φυγουν καπου να φυγουνε μετα αν τους βολευει.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ είμαι μέσα. Πέστε και οι υπόλοιποι πότε μπορείτε. Μπορώ και αυτό το Σαββατοκυριάκο και στις 25 όταν θα έρθει και ο Τόλης. Ευκαιρία να τον γνωρίσουμε και από κοντά.
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μέχρι στιγμής οι συναντήσεις μας γινόντουσαν στο πόδι με περιθώριο απο 4 μέρες μέχρι ενα 24ωρο
Εως τις 25 του μηνός πιστεύω θα μαζευτούν κιάλλοι Είμαστε 7 για την ώρα? φυσικά μαζί με τον salcon. |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω ειμαι μεσα για τις 25.
Αυτο το Σαββατο δεν μπορω. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχει παρει κανεις την πρωτοβουλια να στειλει ΠΜ σε οσα μελη δηλωνουν τοπο Θεσσαλονικη για την συναντηση?
Να στειλουμε και σε οσους μενουν στα περιχωρα γιαννιτσα κλπ.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Εγινε και αυτο.
|
|||
|
|||
![]()
Δώστε ώρα και μέρος το σαββάτο για να ενημερώσω τον red rubin
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Υπηρξε ενα κολλημα με το ταξιδι του Τολη στην θεσσαλονικη και τελικα δεν θα καταφερει να ειναι εδω το Σαββατο.
Ελπιζω να θελετε ακομα να συναντηθουμε για καφε και κουβεντα(θα εχει και φυτα) ΣΑΒΒΑΤΟ 25/10 ΩΡΑ 12:00 ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΡΕΜΕΖΖΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ (Απεναντι απο το desing για οσους ειχαν ερθει τις προηγουμενες φορες)
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα να μην είναι κα ο Τόλης στην συνάντηση
![]() Του το συγχωρούμε για πρώτη φορά ![]() ![]() Ελπίζω να βρει κάποια στιγμή την ευκαιρία να μας επισκεφτεί και να μην είναι κάτι σοβαρό. ![]() Μέσα και γω στην συνάντηση. |
|
||||
|
||||
![]()
Κριμα για τον Τολη , ωραια για την συναντηση.
Τα λεμε εκει λοιπον. ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Θ.α έρθουν και οι δύο Γιώργηδες
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κατά πάσα πιθανότητα θα είμαι και εγώ.Μπορεί να αργήσω λίγο όμως. Τα λέμε
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον με οσους μιλησα τηλεφωνικα θελουν να οργανωσουμε μια συναντηση ακομη.
Ειναι λοιπον επιταγη του λαου ενα meeting! Εχω βρει και την τελεια καφετερια "Seaworld" στην ανθεων εχει κατι ενυδρεια για να νιωθουμε ανετα στο περιβαλλον. Το θεμα ειναι ποτε...μιας και ειναι Χριστουγεννα. Εγω προτεινω την Παρασκευη 26/12/03 που ειναι η δευτερη μερα των Χριστουγεννων. Ολοι θα ειναι με αδειες και ελπιζω να εχουμε πληρη απαρτια! Για να δω συμμετοχες.
|
||||
|
||||
![]()
Σίγουρα οι περισσότεροι θα επικοινωνήσουν μέσου τηλεφώνου.
Αν γίνει απόγευμα είμαι και γω μέσα. Προσδιόρισε μόνον σε ποιο ύψος είναι το seaworld. |
|
|||
|
|||
![]()
Για να μου φυγει η περιεργεια δηλαδη και να δω την δυναμη αυτου του λαου ,οταν λες μιλησες τηλεφωνικα με καποιους ?Ποιοι ειναι αυτοι για να ξερουμε ποιοι θελουν την συναντηση και ποιοι θα ερθουν.Ας το γραψουν.
Ελπιζω να μην μου αναφερεις μονο τους 3 γνωστους.Ναι αυτοι/εμεις βρισκομαστε τηλεφωνικα.
|
||||
|
||||
![]()
αμα ρε Γιαννη!ολα θες να τα βγαζεις στη φορα...εχω μιλησει με τον thediscusman και τον Aqua, τηλεφωνικος και μεσω msn με τον lasal. οχι πολλους αλλα σιγουρα δεν ειναι και ενας.Ειπα ετσι για να προκαλεσω εντυπωση και να τσιμπησουν αυτοι που δεν εχουν ερθει ακομη αλλα τσιμπησες εσυ!
![]() ![]() Την Παρασκευη θα γινει η συναντηση και μαλλον 19:00 η ωρα το κοβω γιατι ζητησανε και αλλοι απογευματακι. Φυσικα θα ερθεις και εσυ και ο βαγγελης. Και τωρα θα στειλω ΠΜ σε ολους οσους ειναι Εν Θεσσαλονικη και εκτος στα περιχωρα.
|
|||
|
|||
![]()
Λυπαμαι αλλα ο βαγγελης δεν θα μπορεσει να βρεθει στην παρεα σας αν και θα το ηθελε πολυ καθοτι εργαζεται.
Καλα να περασετε παντως.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|