|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια.
Στην υδροπονική μέθοδο χρησιμοποίησες πετροβάμβακα? Λογικά θα πρέπει να πήγε καλύτερα απο'τι με το χώμα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Περιμενουμε το αρθρακι οταν βρεις ευκαιρια. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ξεφεύγω απο το θέμα αλλα οι εφαρμογές των γεωπονικών μεθόδων σου μας ταξιδεύουν.
Προχτές ξεκίνησα μια εφαρμογή της υδροπονικής μεθόδου (java moss) με υπ'οστρωμα περλίτη και για να αποφύγω τα λιπάσματα και την περίοδο προσαρμογής απλά χρησιμοποιώ νερό απο το ενυδρείο. Το αν θα δουλέψει δεν το ξέρω.
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβω πολυ καλη δουλεια Θα χρειαστω στο αλλο ενυδρειο που φτιαχνω καμια 10ρια Γλαστρακια (σαν αυτα του εμπορείου) μου πουλάς.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε λίγες μέρες θα τα εχω έτοιμο…
![]() Παράθεση:
![]() Τα αποτελέσματα που θα έχει η καλλιέργεια σου και εγώ δεν τα γνωρίζω αλλα ο περλίτης είναι ιδανικός για ανάμειξη με χώμα πχ. τυρφόχωμα έχει αποτελέσματα περισσότερο για stem plants και γενικά σε φυτά που έχουν μεγάλες ρίζες …πάντως δες τα αποτελέσματα και ενημέρωσε μας.. ![]() Καλησπέρα φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ…πριν λίγο καιρό είχα βγάλει 2 αγγελίες... αυτή την στιγμή δεν έχω κάποια ποσότητα διαθέσιμη …ότι άλλο θέλεις σε πμ
|
||||
|
||||
![]()
Ναί , μόνο περλίτη και νερό ενδρείου. Αν έβαζα και κηπευτικό χώμα δεν θα ήταν υδροπονική.(Έτσι λέω τουλάχιστον , το επάγγελμά μου είναι πολιτικός μηχανικός και αν και έχω κάποια γνώση των εδαφών η γεωπονία είναι απο τις επιστήμες που δεν κατέχω).
Αν δώ καλύτερα αποτελέσματα απο την καλλιέργεια που έχω στο ενυδρείο πολύ ευχαρίστως να την μοιραστώ με την κοινότητα.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
Emersed καλλιέργεια με cuba | alexinio | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 6 | 09-12-08 09:37 |
"Βιολογική" vs "χημική" λίπανση | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-08-04 18:59 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |