|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Για να βάλουμε και το Γιώργο (Prokroustis) που είπε πως θα έρθει αν έρθω και εγώ.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν όλα πάνε καλά και ο κος Merfy αποφασίσει να με αφήσει ήσυχο εκείνη την ημέρα, θα έρθω κι εγώ.
Bokostas σκέφτομαι να βάλω κι εγώ ένα πολύ μικρό μπικίνι...θέλεις; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
gkampanis
bokostas christsos aquaman zipo Alex_Salonica posidwnas repanas6 Thrillos panos1972 lion theodor72 Prokroustis chemical mac ![]() ![]() ![]() Καλά ρε Δημήτρη, είπα εγώ ότι θα βάλω μπικίνι? Ο Μάκης προσφέρθηκε. Εγώ μόνο ολόσωμο, να κρύβει τις πατσές. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γυμναστική και οι δυό σας μέχρι την Κυριακή... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν βγει κάτι, ελπίζω να σας δω την Κυριακή
![]()
|
|||
|
|||
![]()
bokostas
christsos aquaman zipo Alex_Salonica posidwnas repanas6 Thrillos panos1972 lion + KARLITO theodor72 Prokroustis chemical mac lingistis Λεωνίδα ελπίζω να μην μας απογοητεύσεις και να φέρεις και το κουνελάκι....καθότι το Βennigans έχει πληθώρα κρασιών που ταιριάζουν απόλυτα με το....στιφάδο... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τελος.....δεν την γλιτωνει την κατσαρολα ο κακομοιρης ο Καρλιτο....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα φέρω και τον Bruno να σε δοκιμάσει ....
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
gkampanis
bokostas christsos aquaman zipo Alex_Salonica posidwnas repanas6 Thrillos panos1972 lion theodor72 Prokroustis chemical mac lingistis paco |
|
||||
|
||||
![]()
ενα τηλ πηραμε και μας καταχωρισε με τη μια
|
||||
|
||||
![]()
παρων εκτος απροοπτου
|
|||
|
|||
![]()
ρε νοσφερατους το ονομα μου που ειναι? πλλλάκα με κάνεις ρε? Σε διαγράφω απο παρουσιολόγο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
gkampanis
bokostas christsos aquaman zipo Alex_Salonica posidwnas repanas6 Thrillos panos1972 lion theodor72 Prokroustis chemical mac lingistis paco chris129 drbig Βρε Χάρη σε κρατούσα για τελευταίο, οι επίσημοι και οι φίρμες μπαίνουν στο τέλος. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ, κι εγώ!! Για πρώτη φορά!...
|
|||
|
|||
![]()
Εσένα θα σου επιτρέψουμε να καθήσεις στο τραπέζι μας, μόνο αν αλλάξεις τα γεροπαραλυμένα βρωμο-πλάτυ σου με ζωηρούς ξιφοφόρους.
![]() gkampanis bokostas christsos aquaman zipo Alex_Salonica posidwnas repanas6 Thrillos panos1972 lion theodor72 Prokroustis chemical mac lingistis paco chris129 drbig ipertatos ¶ντε και γίναμε 19, ο επόμενος (20ος) που θα δηλώσει συμμετοχή κερδίζει δωρεάν 5 ψάρια της επιλογής του* *η προσφορά ισχύει μόνον αν επιλέξει ...ξιφοφόρους. η επιλογή αφορά το φύλλο και όχι το είδος των ψαριών. ο νικητής δεν έχει δικαίωμα άρνησης της προσφοράς. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ που θα έρθω πρώτη φορά δεν πρέπει να κερδίσω ένα μεγάλο ενυδρείο για να βάλω υπέροχους και υπερκινητικούς ξιφοφόρους του γένους bokosta...; ![]() Παιδιά αν έχει κανείς καμιά moss ή λίγο κερατόφυλλο θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως!! Έχω ελάχιστο και από ότι βλέπω περιμένω γέννες!!!!!!!!!!!! Και καμιά valisneria που δεν έχω καμία...
|
|||
|
|||
![]()
Oσοι είστε καπνιστές ''ρίξτε τα κόκκαλα'' και παρακαλάτε να κάνει καλό καιρό για να καθήσουμε έξω....γαιτί μέσα....βαριά τα πρόστημα.Και άντε τώρα τον Σεπτέμβριο,κάτι γίνεται,άντε και τον Οκτώμβριο....μετά που θα πέσει το ψοφόκρυο????
|
|
||||
|
||||
![]()
κι εγώ μέσα....εκτός άμα φάω παντόφλα!!!
μαζί με pistia και λίγο κερατόφυλλο
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδιά αμα κανείς έχει λίγη blyxa και θυμηθεί ας φέρει...
|
|
||||
|
||||
![]()
κι αν έχει κανείς λίγη cabomba και φέρει θα του ήμουν υπόχρεος
![]() α... και κερατόφυλλο αν υπάρχει!
|
|||
|
|||
![]()
κερατόφυλλο θα ήθελα και εγώ αν υπάρχει
|
|
|||
|
|||
![]()
+1 για κερατοφυλλο, egeria, η καμπόμπα ξηλώθηκε απο το δικό μου και δεν ξαναμπαίνει για την ώρα..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα.εκτος απροοπτου θα ερθουμαι και εμεις Χ.Α.Ρ.Η.Σ ΚΑΙ petraras
|
|
|||
|
|||
![]()
gkampanis
bokostas christsos aquaman zipo Alex_Salonica posidwnas repanas6 Thrillos panos1972 lion theodor72 Prokroustis chemical mac lingistis paco chris129 drbig ipertatos pagos4 Χ.Α.Ρ.Η.Σ petraras Καλώς τους. ![]() ![]() Οι "γυναίκες του GAB" πού είναι? Μόνο παράπονα ξέρουν να κάνουν? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Είδαν ότι θα λείπω, και δεν έρχονται κι' αυτές. Έτσι δεν είναι κορίτσια? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ε τότε βρε Γιάννη κάνε κι εσύ μια προσπάθεια να έρθεις, να προσελκύσεις και θηλυκά, μην καταντήσουμε μπακουροσυνάντηση, δεν μας λυπάσαι?
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |