|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Τηλέμαχε δεν ειμαι κυριος
![]() ![]() nOmOreAbuse θα σου πω το εξης φιλε μου μπορεις να κρατας ψαρια σε διαφορετικα πεχα για πολλους λογους σκληρο νερο πεχα 7 7.5 τα ψαρια σου θα αναπτησοντε ποιο γρηγορα και θα τα μεγαλοσεις γρηγοροτερα χωρις πολλα γευματα βιταμηνες κλπ αλλα οταν αυτο το ψαρι εξεληχτηκε στα νερα του αμαζονιου που ειναι μ α λα κο και οξινα με πεχα 6 - 4.5 μπορει και ποιο κατω το dna του ψαριου εχει μαθει να αντημετοπιζει αρρωστιες και μικροοργανισμους που ζουν σε αυτο το περιβαλον οταν παρεις εσυ αυτο το ψαρι κι το βαλεις σε αλκαλικο νερο το αφηνεις ξεβρακοτο απο ανοσοπιοιτικο βορα σε ολους αυτους τους μικροοργανισμους εγω κραταω σκαλαρια στο 6 και ειναι αψογα τωρα εσυ αποφασιζεις κανεις δεν επεσε να σε φαει γνωμες ζητας και σου ειπα τη δικη μου
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Φυτεμένο Ενυδρείο | nicpapa | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 17-03-11 10:58 |
Νέο Φυτεμένο Ενυδρείο | nicpapa | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 4 | 15-08-10 12:17 |
Φυτεμένο ενυδρείο | Evgenios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 18-01-09 01:11 |
Ick σε φυτεμένο ενυδρείο !!! | Lsourtzo | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 28-09-06 23:47 |
Θαλασσινό(!) φυτεμένο ενυδρείο | annivas2000 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 10-12-03 02:54 |