|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξερω και εγω,τι να πω;Εγω δεν εχω γαριδες και εχω μπει στην μπριζα να τις βγαλω απλα με προβληματισε αυτο που ειπε ο andreas213 περι 8μηνου γιατι τις εχω ηδη 6-7 μηνες μεσα και σκεφτομαι μηπως τελικα κανει τον κυκλο της(ΑΝ κανει κυκλο βεβαια)και καθαρισει.Βεβαια εχω ελαχιστη αλγη μεσα(ισως επειδη βγαζω με το χερι οτι μπορω)και δεν φαινεται,εκτος απο την moss η οποια ειναι και πολυ κοντα στις λαμπες τωρα που το σκεφτομαι....
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ τις έχω δύο μήνες περίπου.
Βέβαια δεν έχω μπουκάλα και εδώ και ένα μήνα το ενυδρείο δεν το αφήνω ήσυχο. Λόγω μιας ασθένειας και λόγω διακοπών έχω δύο φορές σταματήσει την λίπανση και μειώσει τον φωτισμό στο ελάχιστο, χωρίς μετά να κάνω σταδιακή αύξηση, εν γνώση μου. Οπότε δεν πολύ αγχώνομαι, σε μια βδομάδα μπαίνει επιτέλους μπουκάλα και με την ΕΙ που ακολουθώ θα ξεμπερδέψω μια και καλή με τις άλγες |
|
||||
|
||||
![]()
oi marimo balls πρεπει να ειναι οι ενοχες το εχω ξανακουσει απο χομπιστες
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω που και co2 εχω και απο θεμα λιπανσης-μετρησεων ειμαι ενταξει τι να κανω;;;Εχω διαβασει ολο το φορουμ και ολο τον ιστο για αυτο το θεμα και ακρη δεν βρηκα για την περιπτωση μου που ολα ειναι οκ.Μαλλον θα ακολουθησω την συμβουλη του Αποστολη και βλεπουμε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε τις μπαλες σε ενα βαζο με νερο για κανα 15μερο και δες τι παιζει
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μεχρι το βραδυ Γιαννη θα εχει γινει σιγουρα αν και δεν νομιζω να δω διαφορα γιατι τον σπορο σιγουρα τον εχουν σκορπισει στο ενυδρειο τοσους μηνες.Μολις εκανα μια αλλαγη 60%.Κατσε να παω προς το ενυδρειο γιατι γεμιζει,μην την πατησω σαν τον halvas ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα ναι να προσεχεις
![]() αμα εχει κανενας φιλος σου ή εσυ βαλε μια uv για τον σπορο μπορει να κανει δουλεια |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με αλγη | aiptek | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 07-07-10 19:30 |
Προβλημα με αλγη | frankgr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 20-05-10 12:40 |
Προβλημα με αλγη | Giannhs21 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 09-02-10 12:01 |
Προβλημα με αλγη | golf4470 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 01-08-08 20:47 |
προβλημα με αλγη | kanarini | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 29-02-08 20:11 |