|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Eυχαριστω πολυ Βασιλη για τις χρησιμες πληροφοριες σου!
Το μπετον ακομα και αν δημιουργησει ρογμες, αν ειναι περασμενο με στεγανωτικο υλικο, ακομα και σε μια ακραια κατασταση (σεσμος) παλι υπαρχει κινδυνος? Πως παει η κατασταση? Αμφιβαλω να εχεις χασει εστω μια σταγονα νερο πλην της εξατμισης.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το fiberglass ομως ακομα και αν σπασεις το μπετον θα μεινει εκει αθεικτο ![]() Δηλαδη, εαν π.χ τραβηξεις με καποιον τροπο το fiberglass να βγει απο την υφισταμενη λιμνη τοτε θα εχεις μια εξτρα κατασκευη.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όχι, δεν έχασα ούτε σταγόνα. Δεν περίμενα βέβαια να έχω απώλειες από το σκυρόδεμα, αλλά εκεί στις ενώσεις των πλαστικών και των σωληνόσεων. Η δεξαμένη έχει αδειάσει εντελώς και από Δευτέρας αρχίζουν τα έργα στο χώρο φίλτρανσης. Το καλό είναι ότι πήγα στη δουλειά την εβδομάδα προ του δεκαπενταθγούστου, έτσι θα έχω τουλάχιστον ακόμα 4-5 μέρες διακοπές για να διαμορφώσω περεταίρω το χώρο. Αυτό ακριβώς! Αυτός είναι εξάλλου και ο τρόπος που κατασκευάζουν μεγάλα κουτιά με fiberglass, με τη μέθεδο του καλουπιού.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Vivarium βήμα βήμα! | Γιώργος Κ | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 82 | 22-10-16 19:26 |
Η Λιμνούλα μου (βήμα-βήμα) | POURITANOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 110 | 03-12-13 01:28 |
Ωραίο στήσιμο φυτεμένου βήμα βήμα | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 28-04-09 09:19 |
Βήμα-Βήμα Παρουσίαση Φυτεμένου | melli | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 49 | 24-03-08 09:50 |