|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Να πω εγω κατι που πολλοι δεν γνωριζουν..
Καποια ειδη πεταλουδων ειναι πραγματικα απλησιαστα. Καποια αλλα ειδη δεν κατεβαινουν σχεδον ποτε απο τις κορυφες των δεντρων και οταν το κανουν ειναι παρα πολυ καχυποπτες και απλησιαστες. Αναρωτιομουν λοιπον ,πως καποιοι επαγγελματιες φωτογραφοι, καταφερναν να βγαλουν φωτογραφια των συγκεκριμενων ειδων και μαλιστα παρα πολυ κοντινες και με τα φτερα των πεταλουδων τελειως ανοιχτα (καποια ειδη δεν αποκαλυπτουν ποτε οταν καθονται το πανω μερος). Την εξηγηση μου την εδωσε ενας Γερμανος εντομολογος καποτε.. Τις πιανουν με αποχη και τις βαζουν για μερικα λεπτα στην καταψυξη ή στο ψυγειο !! Αμεσως οι πεταλουδες πεφτουν σε ναρκη για να επιβιωσουν και ετσι σαν ζαλισμενες που ειναι, τις πιανουν και τις βαζουν πανω στο λουλουδι ή στο σημειο που θελουν τελος παντων. Τοτε αυτες μολις συνελθουν, ανοιγουν τα φτερα τους τερμα για να τις θερμανει ο ηλιος και μενουν ακινητες για αρκετη ωρα μεχρι να ξαναζεσταθουν και να φυγουν. Υπ οψιν οτι οι πεταλουδες δεν παθαινουν απολυτως τιποτα και συνεχιζουν την ζωη τους κανονικα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωστε ετσι Χρητστο...
![]() ..και δευτερο ερωτημα: πως τις πιάνεις με την αποχη?... ![]() Υ.γ. raven ευχαριστουμε για την πληροφορια.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
SEX
![]() SEX |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μας δουλεύεις μου φαίνεται!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με απλή compact και χωρίς γνώσεις photoshop
![]() ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Πάει η κουβερτούλα!
Ο σκόρος τα γέννησε τα αυγουλάκια του.... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιες παιδια..
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και απο μενα......
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χρήστο το έχεις πάει σε πολύ καλό επίπεδο
![]() άντε και κανα δυο από μένα για να μαθαίνουμε και τα φιδάκια. Αγιόφιδο - Telescopus fallax ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ε ναι Ηλια,τοσο χρονο τρωμε εκει,τουλαχιστον να το κανουμε καλα..
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για wallpaper μπορεί να μη κάνει, αλλά επειδή ο σπόρος (μόλις 4 χιλ) ήταν εύκολος φωτογραφικός στόχος και γέλασα με την ψυχή μου την ανεβάζω...
![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
..4 χιλιοστα..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παραπονιάρη Θοδωρή για πάρτη σου
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αφού σου άρεσε, πάρε και το ακριδάκι σου
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οριστε και μερικες απο εμενα που με χασατε
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Υπεροχες !!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Την πρωτη που την τραβηξες????
|
|
||||
|
||||
![]()
ολες οι φωτο ειναι απο το ζωολογικο παρκο της Βαρκελονης. εχω και καποιες απο τα μαμουνια που ειχε ο β. για φαγητο. πολυ ωραια σκηνοθεσια αλλα δε βγηκαν καλες
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|