|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι κενο?
Εχει μεσα τα μικρα τους (ενος μηνα)...
|
|||
|
|||
![]()
Αν μπορεσεις να μεταφερεις τα μικρα σε δικο τους ενυδρειο (να ειναι μονα τους μεχρι να τα μεγαλωσεις λιγο ακομα και να τα δωσεις), τοτε θα μπορεσεις να βαλεις πισω τους γονεις για νεα αναπαραγωγη. Διαφορετικα θα υπαρχουν προβληματα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδη Γιωργο δεν μπορω να εχω σε 120 λιτρα 1 η ακομα και 2 χαρεμια απο αυτα τα ψαρακια?
Σκεφτομουν να εχω 2 χαρεμακια ενα των γονιων και ενα με τα παιδια τους.Το ενυδρειο εχει πολλες κρυψωνες αν αυτο βοηθαει. Εν το μεταξυ το ζευγαρι γεννησε παλι και μεσα στο κοινωνικο και μου εχει διαλυσει το ενυδρειο,ουτε γκαπυ να ηταν!
|
|||
|
|||
![]()
Εφοσον προκειται για πολυ κυριαρχικα ψαρια και ειδικοτερα αφου ειναι πιασμενα απο την φυση, πιστευω οτι ειναι πολυ δυσκολο να μην εχεις προβληματα επιθετικοτητας ή ακομα και σκοτωμους, παρολο που υπαρχουν πολλες κρυψωνες. Το ενυδρειο ειναι πολυ μικρο και οτι και να κανεις, τα ψαρια θα συναντιουνται. Μπορεις ομως να το προσπαθησεις αλλα θελει αρκετες ωρες παρατηρησης του ενυδρειου για σημαδια επιθετικοτητας. Σε περιπτωση που τα πραγματα ξεφυγουν, θα πρεπει αμεσα να τα χωρισεις και γνωμη μου να παρεις κι αλλες γεννες απο το αγριο ζευγαρι (σαν προτεραιοτητα).
|
|
||||
|
||||
![]()
Tα μικρα μεγαλωσαν...
Τελικα αντεξαν ολα τα μικρα μου 13 τον αριθμο και ενα απο την προηγουμενη γεννα,14 συνολο. Ζουν σε ενα ενυδρειο 120 λιτρων μαζι με ενα ζευγαρι L168 (Butterfly pleco) και ενα κοπαδακι corydoras adolfoi. Συντομα θα δωθουν τα μωρα διοτι θα αρχισουν οι καυγαδες. Εμαθαν και τρωνε φυλλαρακι και κατεψυγμενη αρτεμια. Παρτε ενα ματι απο τους μπομπιρες... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πανεμορφα τα μικρουλια ...
![]() ![]() ![]() Τα καταφερες ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Apistogramma trifasciata wild caught... | Dimis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 30 | 18-04-10 11:18 |
Wild Discus (2 λεπτα αμαζωνικα) | delta66 | Δίσκοι | 1 | 17-06-08 06:36 |