|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μωρέ εγώ σε ό,τι μπορώ να βοηθήσω το κάνω, απλά αυτό για μένα θα είναι πολύ περίεργο καλοκαίρι και δεν ξέρω κάθε πότε θα έχω internet! Ό,τι ξέρω και εκτός του άρθρου παραπάνω (δεν είναι και πολλά πάντως) για το ζήτημα θα στο πω και ο θεός βοηθός! Αλήθεια τόλμησες να κάνεις τους υπολογισμούς για το φωτισμό που έχεις αυτή τη στιγμή για να δεις αν είναι στο περίπου ίδιο το αποτέλεσμα με τα w/l;
Και για να μην κανιβαλίσω άλλο το θέμα του Πάνου, ας γράψει και όποιος άλλος ξέρει κάτι είτε από την πείρα του είτε από τα βιβλία του! Εγώ πάντως με λίγο ψάξιμο που έκανα βρήκα ότι όταν αρχίσεις να βλέπεις μεγάλη μείωση τότε δε σταματάει, απλά είναι η αρχή του τέλους. Αν μιλάμε για φωτισμό σπιτιού ίσως να μην μας ένοιαζε πολύ, αλλά εδώ που μετράνε όλα μάλλον τα πράγματα δεν είναι καλά. Ελπίζω να βγουν ψεύτες όσοι γράφουν αυτά που διάβασα! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Utricularia gibba ...Έλεος | AQUA PURA | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 25-03-10 15:24 |
μειωση σκληροτητας | Πάνος | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 25-02-08 13:23 |
Μειωση του ΡΗ | jimmy19111977 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 11-01-08 14:51 |
Προβλημα μειωτη CO2 | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 01-02-07 00:26 |
Μειωση ph? | kifinas | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 22-01-03 23:53 |