|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Καλά, κι εγώ δεν μοιάζω πια με Μωάμεθ, μάλλον προς Βούδα αρχίζω να φέρνω... ![]() Οχι, δεν θα πω τίποτε εδώ πάνω για τον ...Πάνο και την ομοιότητά του με τον Βούδα, τσάμπα περιμένετε. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι δεν σου στέλνω τίποτα! Έτσι για να κοιτάς κάθε χοντρή που θα σε πλησιάζει ... και που ξέρεις .... μπορεί να βγει και τίποτα καλό!!!
![]() ![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() Έχεις κάνει το site σε ροζ αντζέντα ραντεβου.... Σαρδανάπαλε!
... Επειδή τό αδοκίμαστο καί τό απ’αλλού φερμένο Δέν τ’αντέχουν οί άνθρωποι... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panos1972 : 12-06-10 στις 12:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια και χαρα σε ολους. Δεν βλεπω συμμετοχες για τη συναντηση της Κυριακης.
Ολοι μπανακια και διακοπουλες ε? ![]() ![]() Αμα ειναι να ερθει κανενας να με ενημερωσει. ![]() Αντε βρε καλο καλοκαιρι. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγώ μαλλον θα τα καταφέρω να έρθω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλό Καλοκαίρι κι απο μένα σε όλους!!
![]() Επιστροφή τον Σεπτέμβριο(απο δουλειά,όχι απο διακοπές ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πιθανόν και εγώ να έρθω
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ θα είμαι σίγουρα, έστω και με μαγιώ.
![]() Και για όσους το σκέφτονται, θυμίζω την "κίνηση" της πισίνας ![]() (για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι). paraskevi_gr Alex_Salonica posidwnas bokostas giannisaek Όποιος θέλει μικρά ξιφοφοράκια, εντλεράκια, ή κλαδέματα, μου λέει να φέρω. Παραλαβή μόνον από τη συνάντηση. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και για όποιον βαρέθηκε να πέρνει τα άσχημα ξιφοφοράκια του Κώστα ας μου πει να του φέρω μερικά πανέμορφα εγώ...
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά, μην είσαι σίγουρος ότι και τα δικά σου δεν κατάγονται από τα δικά μου.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ είμαι πενήντα πενήντα γιατί θα είμαι εκτός Θεσσαλονλικης από αύριο και δεν ξέρω εαν γυρίσω Σάββατο βράδυ ή Κυριακή πρωί..
Βέβαια η υπόσχεση του Κώστα για κλαδέματα το κάνει 60-40... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είμαι είμαι
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλό καλοκαίρι σε όλους.Είμαι 50-50 στο να έρθω (αν κάνει επιτέλους καλοκαιρινό Σ/Κ δύσκολα....) οπότε είδομεν.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλο καλοκαιρι σε ολη την παρεα
να περασεται καλα τα λεμε Σεπτεμβριο
|
||||
|
||||
![]()
Απο αυριο η συμμετοχή μου θα είναι πλέον στις συγκεντρώσεις του κλιμακίου Αν. Μακεδονίας -Θράκης (όποτε θα γίνονται)και ως κομήτης όποτε μπορώ και στη Θεσ/νίκη.Καλά να περάσετε αγόρια και κορίτσια
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βασίλη paco ευχαριστώ για τα φοβερά φυτά, θα δώσω και μερικά στη συνάντηση.
Καλό καλοκαίρι και καλό άλμα την Κυριακή. Αχ Στρατηγέ θα μας λείψεις. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ λέω να κάνω λίγο αποτοξίνωση....
Αυτή τη φορά θα πάω πάσο! Εκτός και εάν με πιάσει κανένα στερητικό της τελευταίας στιγμής....
|
|||
|
|||
![]()
Έχω 5 μωρά πλάτυ το μεγαλύτερο στο 1 εκατοστό, φυσικά τα χαρίζω τα θέλει κάποιος από την συγκέντρωση να τα φέρω;
|
|
||||
|
||||
![]()
Για άλλη μια φορά δέσμια των υποχρεώσεων!
![]() Ποσο λυπάμαι! ![]() Καλά να περάσετε! ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Αν περισσεύει κανένα κόκκινο κλαδεματάκι, θα το ήθελα.
|
|||
|
|||
![]()
paraskevi_gr
Alex_Salonica posidwnas bokostas giannisaek repanas6 christsos lion Πω πω, λίγοι και καλοί.. ![]() ![]() Θα τρελλαθώ απ' την χαρά μου... ![]() ![]() Αφιερωμένο στον Πάνο: http://www.youtube.com/watch?v=emVzYmXFxwQ Κι ότι πάρετε κερασμένο: http://www.youtube.com/watch?v=wNx9IsAtznw |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και γω θελω να ερθω αλλα θα το ξερω τελευταια στιγμη αν θα μπορεσω να ερθω ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eιμαι στο 50-50 γιατί Δευτέρα-ΤΡίτη γράφω μαθήματα...(περιβαλλον-ΟΤΑ)
Αν τα καταφέρω τελικά Κώστα(bokosta) τι καλό έχεις απο κλαδέματα? ![]() Επίσης θέλω να φερω πολλά έφηβα και ενηλικα θηλυκά γκαπάκια αν ενδιαφέρεται κανείς... Και απο κλαδέματα κλασικά θέλω να φέρω τα επιφανείας λιμνομπιουμ,πιστια, λιμνοφιλα σεσιφλορα,μπολικο μικράνθεμουμ και κανενα κλαδεματακι λουντβίγια ρέπενς Αν παρει κανεις γκαπακια μπορω να παρω πλατυ απο τον Γιαννηςαεκ.. |
|
|||
|
|||
![]()
paraskevi_gr
Alex_Salonica posidwnas bokostas giannisaek repanas6 christsos lion olga kalaxan Μαθητή μου, τα κλαδέματα ήταν "μούφα" για να υπάρξει συμμετοχή. ![]() Αν και για να γιορτάσω την απουσία του Πάνου, λέω να ξηλώσω ένα 200λιτρο φουλ φυτεμένο και να σας το μοιράσω. ![]() Κυλάει η ζωή σαν το νερό φεύγει Και βάσανα ένα σωρό έχει Τις πίκρες έχω βαρεθεί τόσο Θέλω κι εγώ λίγη χαρά να νιώσω Τόσο καιρό περιμένω να ρθει η στιγμή που θέλω Γιορτάζω γιορτάζω μ' ακούτε που το φωνάζω θα διασκεδάζω ως το πρωί Γιορτάζω γιορτάζω τις έννοιες στην άκρη βάζω θα διασκεδάζω ως το πρωί Τόσο καιρό περιμένω Ήρθ' η στιγμή που θέλω |
|
||||
|
||||
![]()
Τα ήπιες βρε??
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγω δεν θα έρθω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα ειμαι κι εγω εκει ΚΩΣΤΑ Μην ξεχνιομαστε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.youtube.com/watch?v=LYB_6MMEDFk ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
paraskevi_gr
Alex_Salonica posidwnas bokostas giannisaek repanas6 christsos lion olga kalaxan mentor50 Δημήτρη (mentor50) μπράβο, θα σε πάρω αύριο να κανονίσουμε. ![]() Από Σέρρες κατεβαίνει βρε, όχι σαν κάτι άλλους Παν..άθλιους ρεμπεσκέδες που βαριούνται να κατεβούν 2 βήματα από Περαία. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |