|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Έλα ρε παιδιά! Να διαβάζουμε και κανένα βιβλίο!
![]() Θυμήθηκα με αυτό που μου είπες μία κουβέντα που είχα μικρότερος με τον πατέρα μου, όπου προσπαθούσε να με πείσει (εγώ εννοείται ότι επέμενα για το αντίθετο!) ότι είναι αδύνατον για ένα χημικό να ξέρει τους χημικούς τύπους όλων των στοιχείων που υπάρχουν, αλλά μπορούν να ξέρουν στο περίπου τις διάφορες "οικογένειες" με τις ιδιότητές τους κλπ. Οπότε εδώ συμπεραίνουμε ότι είναι απλά υδρόφιλη επειδή τα βρύα αυτής της μορφής δεν είναι υδρόβια ή ξέρουμε και το συγκεκριμένο απλά χωρίς το όνομά του; |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
bba - moss | lucky13 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 17-01-10 02:31 |
Java moss VS Java moss Chrismass tree | DIMITRIS72 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 27-02-09 15:23 |
Αναγνωριση moss | Raven | Αναγνωρίσεις φυτών | 29 | 23-12-08 02:21 |
moss | leonm | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 23-10-06 14:25 |
java moss, Christmas Moss | deMetrIs | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 21-12-05 15:11 |