|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
και μετα απο αρκετο καιρο για να μην ανοιγω καινουριο θεμα θελω να σε ρωτησω καποια πραγματα για την αναπαραγωγη τους μιας και το εχεις ψαξει τοσο...
παρολο που ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολη ειπα να το προσπαθησω... λοιπον αυτη τη στιγμη στο 60λιτρο μου αρκετα πυκνοφυτεμενο εχο 4 ιριαθερινες(2 θυληκες,2αρσενικες) και οι συνθηκες ειναι ph:6,7 Gh:7 αυτα πιστευω ειναι τα βασικα..τα αλλα ειναι σε φυσιολογικα επιπεδα. τωρα τελευταια βλεπω καποιες κινησεις..οι αρσενικοι και οι δυο εχουν πανω απο το κεφαλι τους μια χρυση ριγα που δειχνει οτι ειναι ετοιμα.. βλεπω τα αρσενικα μαλωνουν λιγο μεταξυ τους αλλα κυριως ορμανε στις θυληκες.. εχω ενα σημειο με πρασινο νερο στασιμο νερο(μεζευετει απο τη βροχη) οπου λογικα θα μπορουσε να μπει εκει ο γονος. μεσα στο ενυδρειο εχω και red cherry και σαλιγκαρια... θα πρεπει κατι να προσεξω? κατι να κανω για να ειναι καλυτερα? ετχαριστω ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θανατοι Iriatherina | Raven | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 27 | 23-01-09 18:15 |
αναπαραγωγη κοι.πως;;; | asteris_veroia | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 22-05-08 13:40 |
Μωρα Iriatherina Werneri | soza | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 4 | 23-06-07 12:35 |
ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ KOI | kingelvis | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 13-06-07 07:36 |
αναπαραγωγη | deMetrIs | Bettas | 15 | 10-10-05 23:36 |