|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Την κυριακή άδιασα όλο το ενυδρείο, το καθάρισα πάρα πάρα πολύ καλά απο τα άλατα τα οποία μπορώ να πώ οτι με δυσκόλεψαν αρκετά και το γέμισα ξανά. Έβαλα λίγο λιγότερο νερό απο πρίν. Έτσι υπολογίζω να έχει τώρα μέσα περίπου 40 λίτρα. Έβαλα 9 λίτρα εμφιαλομένο, 24 λίτρα απιονισμένο και άλλα 10 λίτρα νερό βρύσης περίπου. Τι λέτε? θέλω να είμαι σίγουρος πως όλα αυτά ήταν άλατα και πως προέρχονταν από το νερό βρύσης. Σίγουρα δε συμφέρει να αγοράζω κάθε φορά νερό μιας και έδωσα 7,5 ευρώ για νερά αλλά ποιό πολύ είναι οτι θέλω να δώ τι θα γίνει τώρα που σίγουρα υπάρχουν πολύ λιγότερα άλατα.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευή καπακιού για χελωνιέρα | giotiss | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 11-04-10 13:10 |
λάθος επιλογή uvb σε νέα χελωνιέρα | giotiss | Άλλα ζώα | 7 | 08-03-10 17:45 |
Μήπως χάλασα το υπόστρωμα? | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 29-10-07 20:53 |
Βγαίνουν τα άλατα με κεζάπ; | KIRKMAN | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 01-04-06 01:08 |
Φωσφορικά άλατα | mitas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 21-01-03 13:21 |