|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εκτός από τους ξιφοφόρους τα έντλερς και τα μπλακ μόλλυ (αφού δεν θέλεις ζωοτόκα), έχω κόλλημα με τους κλόουν, τα κριμπένσις, τα σκαλάρια.
Τα κριμπς πιστεύω θα πήγαιναν στο ενυδρείο σου, ή συνδυασμός ροδόστομοι με καρδινάλιους αν μαλακώσεις το νερό. Επίσης έχω συμπαθήσει πολύ τα rosy barbs, όλα τα κορυντοράκια και τα ινδιανάκια (serpae tetra), τα CPD έτσι κι έτσι. Πάντως στο συγκεκριμένο ενυδρείο, εγώ θα έβαζα μόνο τιγράκια, που τα βρίσκεις σε 3-4 χρωματικές ποικιλίες και δεν παίζονται από ζωηράδα και κίνηση, πιστεύω θα τα χαρείς πολύ και μπορούν εύκολα να σε κάνουν να τα αγαπήσεις. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ιδέες για καινούργιο ενυδρείο και Aquascape, Ρίξτε ιδέες παίδες γιατί είμαι πολύ προβ | Αλέξης6 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 07-04-10 00:19 |
Ιδέες; | chemical mac | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 39 | 12-11-09 13:35 |
ιδέες για φυτεμένο | j.p. | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 18-08-09 15:58 |
96litre ιδέες... | Σπύρος Μ | Γλυκό νερό - Γενικά | 52 | 14-02-09 10:15 |
Ιδέες για Aquascaping | AlexandraT | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 10-11-08 20:35 |