|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω για τα καλα σας σχολια!!!
το ενυδρειο ακομα θελει δουλεια...δεν ειμαι πολυ ικανοποιημενη απο την τωρινη του κατασταση, τα φυτα μου πρεπει να μεγαλωσουν και αλλο..! οσο για το γατακι, ειναι "καλος" μπελας!! σκαρφαλωνει παντου, παλι καλα που το ενυδρειο ειναι κλειστο, γιατι αλλιως μπορει και να το εβρισκα μεσα!! ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρουσιαση ενυδρειου | robius | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 05-01-10 23:55 |
Παρουσιαση του 1ου ενυδρειου | thgparas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής | 13 | 28-01-09 01:01 |
Παρουσιαση ενυδρειου | panos73 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 16 | 07-07-06 08:52 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου... | Mitsos | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 28-03-06 12:45 |