|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Χαίρομαι που πιάσαν τόπο τα κοχύλια (αν και πιάσαν ήδη και στο στομάχι μου τα σαλιγκάρια...). Δεν ξέρω στο είπα και από κοντά, αυτό το είδος που έχεις φτιάξει μου αρέσει πάρα πολύ. Και νομίζω ότι ταιριάζει καταπληκτικά με μικρές κιχλίδες. Αν ήταν μεγάλα τα ψάρια θα έμοιαζε πολύ αταίριαστο. Τώρα η σύνθεση από πάνω μοιάζει πολύ επιβλητική. Είμαι σίγορος ότι θα το χαζέυετε πολλές ώρες!!!
Υ.Γ. Εγώ πάντως χαζεύω τα Λάμπιντο που μου έδωσες (εγώ είμαι αυτός που πρέπει να σε ευχαριστώ ![]() ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
PALUDARIUM...πως...? | apolonistis | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 17-08-09 14:31 |
Paludarium | Ηλίας | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 30-06-09 15:08 |
Θυμάστε το paludarium?? | frits | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 13 | 18-01-09 11:29 |
Paludarium | soza | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 3 | 18-11-05 16:13 |
paludarium | salcon | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 23 | 21-10-04 22:09 |