|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα αν βαλεις αναποδα την αντεπιστροφη θα σκασει το μπουκαλι
|
|
||||
|
||||
![]()
ετσι τα ξερω τωρα ας πει και κανενας αλλος αν και ειμαι 99,999999 σιγουρος
Το αντεπιστροφο έχει μέσα μια μπίλια. Όταν μια θετική πίεση πιέζει την μπίλια προς τα πάνω τότε οποιοδήποτε υγρό αέριο θα περάσει δεξιά ή αριστερά από την μπίλια και έτσι θα είναι ανοικτό κύκλωμα Όταν μια θετική πίεση πιέζει την μπίλια προς τα κάτω τότε κανένα υγρό ή αέριο δεν θα περάσει γιατί η μπίλια θα πάει στην ειδική εγκοπή και θα κάνει φραγή |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν αντιλέγω σε αυτό! Για τον λόγο που το βάζουμε διαφώνησα!
|
|
||||
|
||||
![]()
αν το βάλεις έτσι όπως λες θα κάνει φραγή στο Co2.
Co2 και το μείγμα πάνε από το μπουκάλι προς το ενυδρείο το ανεπίστροφο δεν μπορεί να ξέρει ποιο θέλεις να περάσει και ποιο όχι αφήνει τα πάντα να περνανε από την μια του πλευρά και τπτ από την άλλη πλευρά |
|
||||
|
||||
![]()
Παρεξηγήθηκα, εγώ δεν είπα να το βάλεις ανάποδα! Αυτό που λέω είναι ότι βάζουμε την αντεπίστροφη γιατί χωρίς αυτή μπορεί να έρθει νερό από το ενυδρείο στο μπουκάλι, να γεμίσει και να γυρίσει ζάχαρη στο ενυδρείο.
|
|
||||
|
||||
![]()
μα και γω το ιδιο ειπα...ρε παιδια οι περισσοτεροι απο εμας βαζουνε το co2 στο ντουλαπι...οποτε η χρηση βαλβιδας ειναι απαραιτητη αφου στην αρχη που δεν παραγεται co2 αρα δεν υπαρχει πιεση το νερο απο το ενυδρειο μπορει να κατεβει στο μπουκαλι και το μιγμα να μπει στο ενυδρειο
|
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα παιδια..εχω ενα θεμα με το diy co2.το εφτιαξα χθες βραδυ ακολουθοντασ κατα γραμμα τισ οδηγιες του φορουμ.σημερα το πρωι δεν ειχα ακομη παραγωγη φυσαλιδων 5 ωρες μετα(το εφτιαξα χθες στισ 1 και κατι)..κουνισα λιγο το μπουκαλι ειδα να διαχεονται πολλλες φουσκαλες αλλα μετα ειδα στον πατο του diffuser/σκαλας να διαχεεται αναιπαισθητα το μειγμα..το ζαχαρονερο....δεν ειμαι σπιτι τωρα και ανησυχω τι θα βρω...η κατασκευη παει ως εξης¨μπουκαλι-σωλινακι-βαλβιδα αντεπιστροφης-σωληνακι-diffuser...βαλβιδα αντεπιστροφης εχω βαλει φυσικα...τι να πω εχω αγχωθει...help
|
|
||||
|
||||
![]()
ααα sorry λαθος καταλαβα
οκ αυτο σε αυτο που λες εχεις δικιο απλά σε περίπτωση που φουσκώσει το μείγμα (χωρίς να περάσει νερό από το ενυδρείο λόγο μαγιας) και αρχίσει να ανεβαίνει δεν θα το σταματήσει η αντεπιστροφή... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|