|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ααα θα τον αποχωριστώ μολις γινει 2 κιλα
![]() ------------------------- φόντο θα βάλω καποια στιγμη ... αλλα επειδή ειναι σκάλα απο πισω ρίχνω και καμια ματια (συνήθως ψαχνω τον πλεκο - quiz βρες τον πλεκο οεο) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη karxarini : 01-11-09 στις 19:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αν γινει 2 κιλα δε θα χωραει ηδη στο ενυδρειο σου!! Οσο το αργοπορεις τοσο.. χειροτερα ειναι!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ελα ελα θα σου δώσω και bacopa και κανενα μικρο αν θες
πλεκο δεν εχει ομως ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χτες το βραδυ λίγο πριν παω για υπνο ... κοιταω σε ενα φύλλο κερατόφυλλου να καθεται ενα μικρό μόλυ. Ήταν εμφανώς πιο καχεκτικό και αδυναμο απο τα υπολοιπα μικρά ... οπότε λεω το χάνω και παω για υπνο στενοχωρημένος.
σημερα το είδα σε αλλο φύλλο , κουνιόταν ακόμα. κοιτάω σε άλλο φύλλο είχε παθει κιαλλο μικρο το ιδιο... μετα αρχίζω να μετραω τα μικρά , και βγηκαν περισσότερα απο τι είχα ![]() και η μαμμα ξεφούσκωσε ![]() ------------------------- λοιπον εκει που μετραγα τα καινούρια μολυ.... βλεπω ενα μικρό γκαπάκι με λεκιθιακό σάκο να πέφτει απο την επιφάνεια!!!! ηταν η γκαπίνα και γέννησε τελικα το ενυδρειο με ζωοτοκα 1 μηνα χρειαζεται για να γεμίσει... μετα ξεπουλαμε :P:P Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη karxarini : 10-11-09 στις 17:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
pos pane ta zootoka re patrida? megalonoun? megelonoun?
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι εχουν αρχίσει να φουσκώνουν τα πρωτα μικρά . μάλιστα τρεχουν και κλεβουν το φαι απο τα μεγαλα
|
|
||||
|
||||
![]()
Ένα μικρό update ...
πλέον έχει ωριμάσει το ενυδρείο... όλα έχουν μεγαλώσει σε μέγεθος αλλα και αριθμό σχεδόν όλα τα ψαράκια είναι απο δικές μου γέννες σχολιάστε ελεύθερα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο ρε ζουγκλε
ποτε θα κλαδεψεις ??? θελω φυτα χαχχαχαχα
|
||||
|
||||
![]()
πλακα κανεις ετσι!!τι ζουγκλα ειναι αυτη????εβαλες κι αλλα φυτα ή μονο τα αρχικα που ειχες και φουντωσαν??
πολυ ωραιο ομως!! με τοσα ψαρακια ομως θα χασεις τη μπαλα γτ δεν θα σταματησουν να γεννανε.. |
|
||||
|
||||
![]()
O ο περισσότερος όγκος ειναι απο τη μπακόπα που χα στην αρχη
έχω προσθέσει ακόμα εναν εχινοδόρο και java fern αλλα η μπακόπα ειναι πολυ μεγαλύτερη. επίσης έχω πετάξει συνολικά περίπου τη 3πλη ποσότητα απο αυτη που εχει το ενυδρείο τώρα τα ψαράκια εχουν ήδη αρχίσει να ξεφεύγουν σε αριθμό.... κ δεν ξέρω τι να κάνω φαίνεται πως τα μεγάλα δεν τρωνε καθόλου τα νεογέννητα ------------------------- Χάρη οση μπακόπα θέλεις... εδω είμαστε ![]() αα έχω και αμερικάνα πολύ ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη karxarini : 21-05-10 στις 19:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ο παραδεισος των ζωοτοκων...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ πολυ ομορφο φιλος
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ πολυ παιδιά
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
περιμενουμε φωτο μολις μεγαλωσουν τα φυτα.....
χαχαχαχ δεν διαβασα την δευτερη σελιδα...... τελικα εγινε πανεμορφο!!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]() Κι άλλο;!;!;! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Member Εγγραφή: 04-05-2009 Περιοχή: Ορεστιαδα Μηνύματα: 311 ![]() περιμενουμε φωτο μολις μεγαλωσουν τα φυτα..... χαχαχαχ δεν διαβασα την δευτερη σελιδα...... τελικα εγινε πανεμορφο!!!!!!!! __________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ απάντησα πριν κάνεις edit και το συμπληρώσεις!
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι σωστα δεν το σκεφτηκα αυτο.........!!!!!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρια γλυλου νερου | zissis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 08-01-09 20:42 |
Αρχαρια-Προβλημα | vasogr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 14-02-08 00:29 |
Παρουσιαση-αρχαρια,του ενυδρειου μου ! | dr_yianni | Malawi | 16 | 31-03-07 15:41 |
Προτάσεις για aquascape | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 02-03-04 02:36 |