|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ωραια Χρηστο !
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αγαπημενη φωτο....ισως οχι επειδη ειναι ομορφη αλλα για οσα μου θυμιζει!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δυο... σημερινες!
![]() ![]() ![]() υ.γ. αχ να ειχα λιγο ζουμ ακομα.. ![]() ------------------------- ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ηλίας : 17-05-10 στις 12:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Montivipera xanthina
![]() |
|
||||
|
||||
![]() σουλατσάρει νύχτα το μικρό ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
λεω και γω..δεν θα βαλει...τρομερη φωτο χρηστο..μπραβο για αλλη μια φορα
|
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερές φωτογραφίες... καλα τι μάκρο ειναι αυτά??!!
μου φαίνεται ειναι καιρός για DSLR... πάρτε μερικές απο την ταπεινή compact μου ... αν και σε κάποιες εχει πέσει λίγο photoshop |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι Ηλια, στον δρομο ηταν το σουρουπο και προλαβα στο τσακ πριν την πατησει ενα φορτηγο που ερχοταν απο πισω. Αφου την εσωσα, εκατσε φρονιμα να την φωτογραφισω και μετα εξαφανιστηκε σε κατι ξερα φυλλα.
Χρηστο, ο τσαλαπετεινος ειναι χαρμα ! ποσο κοντα εκατσε να τον φωτογραφησεις; karxarini, πολυ ωραιες οι φωτογραφιες σου ! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Θέλουν πολύ προσοχή όταν είναι μεγάλες και ξέρω ότι στη Σάμο παραμεγαλώνουν ![]() . |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο! Δεν έχω δει ποτέ μου τέτοιο έντομο, ξέρουμε τι περίπου είναι;
|
|
||||
|
||||
![]()
Αλεξανδρε πολυ ωραιο...
![]() αλλα τοσο καιρο εχω μια απορια..πως στις περισσοτερες φωτο σου το φοντο ειναι μαυρο?με επεξεργασια ή κοβεις ας πουμε το λουλουδι και το τοποθετεις μπροστα απο μια μαυρη επιφανεια?η προσθετεις απο πισω του μια μαυρη επιφανεια? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βγάζει φωτογραφίες το βράδυ
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πανω που μπηκε ενα πουλακι, μια γατουλα κι ενα φιδακι εστω, αντε παλι τα ζουζουνια... θα ριξω εντομοκτονο!
|
|
|||
|
|||
![]()
Χαχαχαχα... θυμηθηκα ατακα απο ελληνικη ταινια: " Εσυ σουτ...θα σου ριξω φλιτ ! "
![]() ![]() exelix, το σκαθαρι εχει την επιστημονικη ονομασια Anthax hungarica και ανηκει στα λεγομενα jewel beatles. Μιμη, το σκουρο φοντο οφειλεται στο εξωτερικο φλας. Φωτιζοντας απο πανω το θεμα βγαινει το φοντο μαυρο ακομα και την ημερα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ok αλεξανδρε σε ευχαριστω γιατι το ειχα απορια και αναρωτιομουν: μωρε καθεται βραδυατικο και βγαζει φωτογραφιες με εντομα?
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια μολις γυρισα απο εκδρομουλα....πηρα πολυ τελεια ξυλα και φοβερες πετρες ...εχω βγαλει μια φανταστικη λιβελουλα...θα την βαλλω σε λιγο.......
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιες Χρηστο.ιδίως η αραχνη!
![]() οριστε και μια φωτο που βρηκα στο ιντερνετ τη λατρεψα και την εχω και για wallpaper..ακριβως οτι ζηταει το θεμα... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βαλε ομως και την πηγη οπου την βρηκες.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οριστε και η πηγουλα Γιωργο...
http://www.hdwallpapers.net/animals-wallpapers-5 πανω που εψαχνα για wallpaper επεσα πανω σε αυτη την καταπληκτικα φωτογραφια.σας αρεσει? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αλλη μια απο μενα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Την πληρωσα βεβαια με ενα τσιμπημα στο γονατο αλλα...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερή Ηλία!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Platy πολλη ομορφη φωτογραφια.
Ηλια ωραια εικονα,αλλα αυξανεις πολυ το contrast με συνεπεια τα χρωματα να ειναι αφυσικα.. Πιο ηρεμα. |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω χρηστο....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|