|
|
||||
|
||||
![]()
Θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω τους πιο εμπειρους αν μπορώ να βάλω σε 90 περίπου λίτρα καθαρά φυτεμένο γαρίδες (red cherry) με rasbora ή danio.
|
|
|||
|
|||
![]()
Κώστα εγώ τα εντλεράκια τα έχω με με γαρίδες red cherry χωρίς προβλήματα και με γέννες κι από τα 2 είδη.
|
|
||||
|
||||
![]()
και εγω εχω εντλερ + ξιφοφορους + red cherry + ζεβρα ντανιο + σαε χωρις προβλημα.
αλλα δεν εχω δει γεννα απο τις γαριδες |
|
||||
|
||||
![]()
Λίγο εκτός θέματος αλλά πάνε ξιφοφόροι με danio ? Τα danio δεν θέλουν μαλακό νερό ???
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
στραβοπατημα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν ξεκινησουμε και με εναν μικρο πληθυσμο...τοτε τα πραγματα ειναι δυσκολα. γιαυτο προτεινουμε παντα να ξεκιναμε με εναν ικανοποιητικο αριθμο εστω δεκα ατομων. χαρακτηριστικα μου ελεγε ο φιλος nikosm1 οτι δεν ειχε γεννες απο τις γαριδες του για μηνες...οταν πηρε μερικες ακομη ο πληθυσμος αρχισε να αυξανεται και μαλιστα ραγδαια... πολλοι θα επιβεβαιωσουν αυτη την "αρχη". για περιπτωσεις που θελουμε εναν μεγαλο πληθυσμο γαριδων σε ενυδρειο με ψαρια καλο ειναι ειτε να ξεκινουμε με μεγαλο αριθμο γαριδων...ειτε αν ξεκινησουμε με λιγοτερες...να τις αφησουμε μονες τους σε ενα ενυδρειο να πολλαπλασιαστουν και μετα να τις μεταφερουμε σε μεγαλο αριθμο πλεον στο ενυδρειο με τα ψαρια. ξεκινωντας με 5-6 γαριδες μονο και με ξιφοφορους μεσα....δυσκολα τα πραγματα.
|
||||
|
||||
![]()
ok panos συμφωνω απλα στην δικη μου περιπτωση οι ξιφοφοροι ηταν 2 μηνων οταν εβαλα τις γαριδες αλλα τωρα που εχουν μεγαλωσει μπορει να τσιμπουν και κανα νεογεννητο γαριδακι. τεσπα σκοπος μου δεν ειναι να εχω αναπαραγωγη στις γαριδες απλα να υπαρχει ζωη στον βυθο οποτε ειμαι οκ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω σε 80 λιτρα πυκνοφυτεμενο εχω αρλεκινους και ΣΑΕ μπορω να βαλω μαζι και γαριδες red cherry????
Τα φωτα σας?? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι μπορεις νικο!
Kingrim...με εναν καλο πληθυσμο και πολλες κρυψωνες...θα εχεις ΚΑΙ αναπαραγωγες... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ειδη μακροαλγης και και που θα τα βρω??? | stergios | Φύκη -€“ ¶λγες | 4 | 26-06-06 02:43 |
Ειδη δισκων. | Pritanis | Δίσκοι | 1 | 14-02-05 16:26 |
ΕΙΔΗ BETTAS!! | ASCCO1 | Bettas | 0 | 20-11-04 18:55 |