|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πράγματι με διέλυσε η δήλωση της paraskevi_gr και δεν μπορώ να συνέλθω,
αλλά παρηγοριέμαι στη σκέψη των κατουρημένων κρυπτοκορίνων. Εύη πές μου τι ώρα να περάσω από το σπίτι σου για τα φυτάκια - για να τα μοιράσω φυσικά... ![]() Θα φέρω κι εγώ κλαδέματα παιδιά, μια που το Σάββατο λέω να κλαδέψω. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τρελος ερωτας λεμε ........
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
''Κατουρημένες κρυπτοκορίνες''.....Αυτός είναι τίτλος.Μου θυμίζει το παλιό Χολυγουντ...κάτι δακρύβρεχτα ρομάντζα...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πιο πολύ σε Χοντρός Λιγνός μου κάνει..... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
παιδια εχει καποιος να μου φερει endlers αρσενικα η και θηλυκα ακομη?φυσικα ταγοραζω.
|
|||
|
|||
![]()
Εντλεράκια υπάρχουν Κώστα, όχι βέβαια γι' αγορά, μόνο χάρισμα, αλλά κυρίως θηλυκά, πες μου πόσα θέλεις να σου φέρω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eάν υπάρχουν τσιμπίδες (οι γνωστές) θέλουμε σίγουρα μία ίσως και δύο.Ευχαριστώ.
------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χαραμάδας : 08-05-10 στις 08:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Χρήστο, μη ξεχάσεις να φέρεις το σεμεδάκι !!
|
|||
|
|||
![]()
Έτσι πως πάει ο καιρός προβλέπω τραπέζι δίπλα στο τζάκι και όχι στην θάλασσα
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Όποιος θέλει χαρεμάκι, μου λέει να του φέρω. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Νομιζω οτι η συζήτηση θα έφτανε σε αλλα επιπεδα. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ΟΚ, οπότε θα φέρω 2 χαρεμάκια, από 1 για kostaskich και christsos.
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ φιλε μου ευχαριστω
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θελω και εγω endlerakia αλλα δεν μπορω να ερθω!!!!
με τα krimbensis θα ειχαν προβλημα;; |
|
||||
|
||||
![]()
Άλλες συνθήκες νερού τα μεν άλλες τα δε!
Και τελικά μαλλον θα φαγωθούν τα εντλεράκια! ..................... Κώστα εάν σου περισεύει χαρεμέκι θέλω κι εγώ ένα! ................... Έχω περίπου 1 σακί μπεζ χαλαζιακή και λίγη γκρί άμμο που μου περίσεψαν, καθώς και μερικές πέτρες. Εάν θέλει κανείς να πει να τα φέρω στον καφέ! Καθώς και καναδυό καλά (και άβρεχτα) κομάτια φιμπράν 2,5 πόντων πάχους...
|
||||
|
||||
![]()
panos την χαλαζιακη την μπεζ θελω αλλα οχι και ενα σακι ποιο λιγο εαν μπορεις να την φερεις....
απλα υπαρχει και μια πιθανοτιτα να μην ερθω οποτε μην με βρισεις εαν κουβαλας τζαμπα |
|
|||
|
|||
![]()
3 χαρεμάκια λοιπόν, με ρημάξατε, μου πήρατε και τα σώβρακα.
![]() ![]() ![]() Την άμμο μπορώ να την πάρω κι εγώ αν δεν έρθει ο Γιάννης και του την δίνω. |
|
|||
|
|||
![]()
Eνα μεγάλο ευχαριστώ στον Κώστα για το ''χαρεμάκι''.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ενα μεγαλο ευχαριστω στον κωστα για τα edlersκαθως και για τα κλαδεματα.
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
κωστα thx για τα κλαδεματα πανο για την αμμο
|
|
|||
|
|||
![]()
Να είστε καλά βρε παιδιά, πάλι περάσαμε πολύ ωραία στη συνάντηση.
![]() Τα εντλεράκια γεννάνε σαν κουνέλια, οπότε σύντομα θα υπάρχουν κι άλλα χαρεμάκια. Γι αυτά που πήρε ο panos1972 ανησυχώ, μην τα ταΐσει στις κιχλίδες του.. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
[[[''Τα εντλεράκια γεννάνε σαν κουνέλια, οπότε σύντομα θα υπάρχουν κι άλλα χαρεμάκια.'']]]
Eχουν ήδη γεννήσει τα δύο από τα τέσσερα θυλικά που είχε το χαρεμάκι ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πολύ σύντομα δεν θα έχεις πού να τα βάλεις Χρήστο. Υπάρχουν ακόμη αρκετά έντλερς, όποιος θέλει, περνάει από Καλαμαριά να πάρει. |
|
|||
|
|||
![]()
Μετά από έναν μήνα πλήρους έντασης (
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |