|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Φωτογραφία από την σημερινή συνάντηση (11/04/2010). Δυστυχώς τραβήχτηκε προς το τέλος και οι περισσότεροι είχαν φύγει.
|
||||
|
||||
![]()
ζηλευωωω.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πέρασα υπέροχα!!
ίσως από τις ωραιότερες συναντήσεις που έχω παρευρεθεί... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ομοίως.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειδικά όταν η κουβέντα προς το τέλος πήγε σε ψάρεμα-θαλάσσια σπορ-καταδύσεις με paco και Κωστή ήταν σούπερ!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Όσες φορές καθήσαμε έξω, δίπλα στη θάλασσα, ήταν σούπερ!!!
Και η φωτό πολύ καλή (εμ βέβαια, αφού είχε φύγει ο Πάνος...) ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eυχαριστώ πολύ και για τα φυτάκια παιδια...!!!
Πρόσθεσαν φρέσκια ομορφιά στο νάνο μου!! Το λιμνόμπιουμ και η πιστία μου έβγαλαν την Πίστη για να τα ξε- Φακη -άσω για να τα βάλω στο 100άρι.. |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου για το κερατόφυλλο τα endlers και τον σαλίγκαρο.
Τελικά έξω είναι άλλη φάση...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μανταλίνα, τσανταλίνα...... Ξέρεις πότε θα σου δώσω την ελαστική σωλήνα για να τη βάλεις στο..... φίλτρο σου; Κάνε δηλώσεις εσύ..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Alex έριξα πολύ γέλιο με τις ιστορίες για τα μούλτι και τον αρσενικό julido σου!!! Ζήτω η λίμνη Τανγκανίκα!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δυστηχώς δεν μπόρεσα να έρθω
![]() Είχα υποσχεθεί στην κόρη μου να πάμε σε διαγωνισμό σκύλων ράτσας στα λουτρά Λαγκαδά ...
|
|||
|
|||
![]()
...φανταζομαι θα ειδες εκει και την "Αννα" (boxer)....
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Περίεργο, πώς δεν με ειδοποίησαν να πάω τον μούργο μου? Την 1η θέση στην κατηγορία "ανυπακοή" την είχαμε σίγουρη. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μιλάμε για πολύ βαρεμάρα, κόντεψα να κοιμηθώ....
και εγώ δεν τον πήρα γιατί τώρα δημιουργούμε την ράτσα και δεν έχουμε κατασταλλάξει σε επίσημη ονομασία και προδιαγραφές.
|
||||
|
||||
![]()
Και γω ζηλεψα, καιρο εχω να εμφανιστω.
Οι επαγγελματικες υποχρεωσεις με κανουν την Κυριακη να ειμαι ενα ρακος και μισο που λεμε... Ελπιζω να σας δω συντομα
|
||||
|
||||
![]()
Έχασα την παρέα αυτή την φορά , ήμουν στο λεωφορείο για Θεσσαλονίκη , Σάββατο ήθελα να φύγω απ την Κομοτηνή αλλά δεν μπόρεσα τα αγγελόψαρα δε με άφησαν , είχα μπολιάσει το θηρίο και είχα βάλει 2 αγγελόψαρα , και μετά από 2 μέρες επάνω σε μια ρίζα βρήκα αυγά και Σάββατο πολλές ουρίτσες
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αντε ωραία!!!
Σε περιμένουμε στην επόμενη!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Παίδες να ανοίξουμε την επόμενη? σε 4 μέρες εχουμε συνάντηση....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μέσα!
|
|||
|
|||
![]()
Να πως φαίνεται ποιοι δεν δουλέυουν!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μέσα κι εγώ!
|
|||
|
|||
![]()
Συνάντηση Μαΐου (Κυριακή 9/5).
drbig panos1972 Alex_Salonica giannisaek bokostas Άντε βρε ψαρομούρηδες, μου λείψατε 1 μήνα. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Είδες ρε συ Κώστα και μενα μου λείψανε .... περίεργα πράγματα συμβαίνουν.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και εγώ μέσα...
και αν του περισσέυει κανενός λίγο κερατόφυλλο ας το φέρει |
|
|||
|
|||
![]()
Αν τα καταφέρω να έρθω ( υποχρεώσεις παιδιών ) θα σου φέρω εγώ.Και φυσικά τραπέζι δίπλα στη θάλασσα.
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα ειμαι στο χωριο κριμα και θα ηθελα να ερθω
|
|
|||
|
|||
![]()
Κερατόφυλλο θα φέρω κι εγώ, μαζί με μερικά κλαδέματα.
Τραπέζι εννοείται δίπλα στη θάλασσα. drbig panos1972 Alex_Salonica giannisaek bokostas posidwnas christsos |
|
||||
|
||||
![]()
Κριμα δεν θα είμαι αυτή τη φορα (οικογενειακές υποχρεώσεις) και είχα
κάμποσα φυτάκια για δόσιμο. ![]() Τι να κάνουμε επιφυλάσσομαι για την επομένη συνάντηση. ![]() Να περασετε καλα. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μη κλαίς απελπισμένε ακουαρίστα! Θα σου φέρω κρυπτοκορίνες (θα τις κατουρήσω πρώτα φυσικά!!! ) για να απαλύνω τον πόνο σου!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |