|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ο δευτερος αρσενικος κ ο πιτσιρικας θα βγουν με την πρωτη ευκαιρια!ειναι στα σχεδια μου! ------------------------- Παράθεση:
τωρα ειναι μια θυληκια μπουκωμενη..θα δουμε αν θα τα κρατησει! το νερο βρυσης! ------------------------- Παράθεση:
εγω παω κατεθειαν στην οδυνηρη λυση του ξεστησιματος-στησιματος! εχω προσπαθησει κ με αλλους τροπους αλλα δν γινεται τιποτα! Αν κ εγω στα σχεδια μου να φτιαξω ενα μικρο ενυδρειο-γεννηστρα κ να το βαλω ακριβως κατω απο το κυριως ενυδρειο κ με το που θα βλεπω καποιο μικρο θα το σιφωναρω κ θα πηγαινει στο μικρο ενυδρειο! Μακαρι να πετυχει!
http://chris7-photos.blogspot.com/ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chris7 : 29-04-10 στις 09:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Malawi(mbuna) 260L! | Jacob | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 21 | 24-12-08 14:44 |
Rio 180 Malawi Mbuna | Moutralewn | Malawi | 14 | 08-02-08 09:20 |
220L malawi mbuna | Giannis-malawi | Malawi | 0 | 13-04-07 18:36 |
malawi με mbuna | ΠΟΛΑΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 5 | 16-03-07 00:38 |
Μαιευτήριο-Tank για mbuna | nickall13 | Malawi | 2 | 21-10-06 10:03 |