|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά νομίζω ότι κάνεις λάθος για την τιμή του plexi glass (αν μιλάμε για το ίδιο γιατί λες plexus glass), γιατί όταν έψαχνα για μία δουλειά που ήθελα έφυγα τρέχοντας από όπου κι αν ρώτησα. Είναι πολλαπλάσια του τζαμιού, εκτός αν έχεις κάποια "άκρη" την οποία και πρέπει να μοιραστείς!
Από εκεί και πέρα, δεν είναι καλύτερα παίρνει αέρα-υγρασία από κάτω το χώμα με πλαστικό με τρύπες σαν αυτό που έβαλαν τα παιδιά, αλλά πιο σκληρό-ανθεκτικό, μετά clay pellets κλπ από πάνω; |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η Λιμνούλα μου (βήμα-βήμα) | POURITANOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 110 | 03-12-13 01:28 |
Ωραίο στήσιμο φυτεμένου βήμα βήμα | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 28-04-09 09:19 |
Το νέο μου ενυδρείο βήμα-βήμα... | Shark | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 12-07-08 08:25 |
Βήμα-Βήμα Παρουσίαση Φυτεμένου | melli | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 49 | 24-03-08 09:50 |
Το επόμενο βήμα; Παρακαλω τη βοήθειά σας. | manoussos | Malawi | 4 | 03-11-06 22:41 |