|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ασε εκανα τρελη πατεντα λεμε...Εκανα μια τρυπα απο το πλαστικο απο πανω απο την λαμπα ξετρυπησα το φωτιστικο και βγηκα εξω απο το πισω πλαστικο....Περασα μια ντιζα και με δυο παξιμαδια μαζεψα τα μποσκα.Γενικα ηταν καλη σκεψη και και ασφαλη.
Η εγχειρηση πετυχε το θεμα να κλεισει ευχαριστωωωωωωωωωωωωω.............. |
|
||||
|
||||
![]()
Oταν ολοι αγοραζουμε juwel ενυδρεια με την γνωστη ποιοτητα, αυτα πρεπει να τα περιμενουμε...
Δε μπορει να περνεις ενυδρειο 400 λιτρων με 500-600 ευρω και να περιμενεις και ποιοτητα κατασκευης. Περαστικα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θεωρειται απλα καλη χωρις να ειναι κατι το σπουδαιο.
εχω εχω rio300 ολοκαινουργιο και επισης aquatlantis evasion 200litra. καμια σχεση η ποιοτητα του ενos με του αλλου.απλα θα πω οτι το aquatlantis εχει σχεδον τα ιδια λεφτα με το σχεδον διπλασιο ογκο του rio ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χωρίς να έχω εμπειρία από άλλες μάρκες (έχω ένα ριο125 και ένα DIY 50 λιτρα) μου φαίνεται ότι δεν μπορεί ένα ενυδρείο να έχει τα διπλάσια χρήματα από ένα άλλο και να είναι και χειρότερο ποιοτικά.
Ξέρω ότι τα aquatlantis είναι περισσότερο εντυπωσιακά και έχουν καλύτερο φινίρισμα αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την ποιότητα κατασκευής!! |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω εκανα μ_λα_ια και εσπασε η κοντρα.dream ποια κατα την γνωμη σου ειναι τα καλα τα ενυδρεια?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όταν έχεις μαζική παραγωγή, έχεις μικρό κόστος. ¶λλο χοντρική άλλο λιανική. Δηλαδή εσένα αν κάποιος σου παραγγείλει 20 ενυδρεία, θα κάνεις την ίδια τιμή με εκείνον που παίρνει 1; Μην τρελαθούμε. Για σκέψου την Juwel που πουλάχει χιλιάδες το μήνα.. Θυμίσου και τα TUV και ISO που έχει λόγο και μόνο ότι έχει έδρα τη Γερμανία και πες μου ποιός στην Ελλάδα έχει πιστοποιημένες διαδικασίες. Παράθεση:
Απλά δεν έχει το ψυχικό σθένος να το παραδεχθεί, όπως κάνεις εσύ. ![]() Δεν παίρνω ποσοστά από την εταιρεία, αλλά δεν μπορεί κάποιος να την απαξιώνει έτσι απλά και να βάζει την μισή Ελλάδα που έχει τα ενυδρεία της στο σπίτι της σε άγχος.
|
||||
|
||||
![]()
ξεχασα το νερο και εβαλα πολυ πανω απο το αυτοκολητο της σταθμης.Μ αυτη την κοντρα που εβαλα ομως εγινε γαιδουρι ουτε τσακ δε ξανακανει.Ναι εγω εκανα μαλακια και το εσπασα δεν εσπασε μονο του.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αποκολληση κοντρας σε ριο300 | nikitasp | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 01-07-08 17:18 |
Σπασιμο νευρων με ελεγκτη σταθμης | Nik25 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 32 | 17-06-08 08:35 |
Επιδιορθωση 15 Λιτρου Απο Σπασιμο. | andreasp | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 24-11-05 16:50 |
Σπασιμο βασης ενυδρειου-Επειγον | johnny98130 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 21-07-03 21:36 |