|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
στο τελος θα με βρισετε...
![]() αλλαξα το σκηνικο παλι,μερικες φωτο παρακατω... ![]() Πειτε καμια γνωμη... ![]() java εδω στη Σερρες δεν μπορω να βρω,αν υπαρχη κανενα κλαδεματακι να μου στειλετε... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεδομενου οτι εχεις να κανεις με ενα τοσο μεγαλο ενυδρειο το ακουασκειπ δεν ειναι και τοσο ευκολο..το εκανες πολυ ωραιο..πιστευω πως θα ηταν εδειχνε λιγο καλυτερα αν βολευες και την δεξια μεγαλη ριζα στο αριστερο μερος και αφηνες στο δεξιο μερος μονο ενα μικρο κομματακι ριζας ..(περιεργο αλλα ετσι το φανταζομαι)...τι κατοικους εχει θα εχει??
|
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω...ξερω ειναι δυσκολο το aquascape,θα το καταφερω με την βοηθεια σας που θα παει.
![]() λεμε να βαλουμε γκαμπι και οτι αλλο παει μαζι,τωρα εχει δυο χρυσοψαρα. |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο... μπραβο...
καλα που τα βρισκετε ολοι τοσο ωραια ξυλα?? ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
το ακουασκειπ δεν θα μου εκανε για γκαπυ..(θα με ξενερωνε μαλλον) εκτος αν τα θελεις εσεις..φυσικα στο χερι σου ειναι αν θες να βαλλεις αλλα ψαρια να προσπαθησεις να αγορασεις καποια οσμωση (αναλογα και το οικονομικο σου) ενα μεγαλο κοπαδι cardinal tetra θα εδειχνε ωραια αλλιως για ψαρια κρυου νερου σε κοπαδι εχε υποψη σου τα white cloud minnow
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν εχω προβλημα με τα ψαρακια,ολα μου αρεσουν...οσμοσι ειναι στο προγραμα να παρω,πρωτα θελω κοντρολερ θερμοκρασιας και ph κοντρολερ με co2 μπουκαλα...
![]() απλα λεω να το ξεκινησω με μικρα ψαρακια να κοπαδιαζουν για να το χαρω,μετα βλεπουμε οταν θα ειμαι πλειρες απο εξοπλισμο. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο σου λεω...για κοπαδοψαρα δες cardinal tetra,neon tetra,black neon tetra,harlequin rasbora (τα harlequin ειναι απο τα αγαπημενα μου) τα white cloud minnow π σ ειπα το co2 τι το θες .? θα το κανεις φυτεμενο?
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι φυτεμενο με ευκολα οσο γινεται φυτα...
τα harlequin rasbora ειναι η αρλεκινη??? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια!!!!! | LunaDark | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 34 | 29-10-09 14:15 |
βοηθεια | βαγγελης καραγιαννη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 24-02-08 22:26 |
βοηθεια | pauloskostas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-04-07 23:32 |
Κατηγορία Acuascape | gaia | Greek Aquarist's Boards | 2 | 07-03-07 09:23 |
βοηθεια | GP250381 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 01-07-06 21:22 |