|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
μην το λες αυτο....μπορει εσενα να μην σου αρεσει επειδη το εχεις καθε μερα αλλα οταν το βλεπει καποιος αλλος του αρεσει...(και αντιθετα.)
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν μπορούσες να βάλεις καμμια λάμπα ακόμη θα βοηθούσε πολυ,κατα τα άλλα το κατέχεις το σπορ αλλά δεν σε βοηθάει το ενυδρείο γιατι είναι μικρο χωρις τον κατάλληλο εξοπλισμο (φωτισμό ,CO2)γαιτι με τα φυτά που θέλεις να κρατήσεις αυτα τα W και το DIY CO2 δεν είναι και οτι καλύτερο.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για αυτο περιμενω το 100λιτρο που θα ειναι κατα πολυ μεγαλυτερο και θα μπορω να πειραματιστω ευκολοτερα και με καλυτερο εξοπλισμο... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Μιμη και απο εμενα, οντως πολυ ωραιο το ενυδρειο σου.
Καλα ολα αυτα τα φυτα που τα βρικες? Τα πηρες απο εδω ή παραγγελια απο ιντερνετ? |
|
||||
|
||||
![]()
ελαχιστα τα πηρα απο εδω και τα περισσοτερα τα παιδια απο εδω απο το gab με βοηθησαν στελνοντας μου κλαδεματα και τους ευχαριστω πολυ..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια εκανα μια κικρη αλλαγη στο aquascape και εκατσα τωρα βραδυατικο και το φωτογραφησα κιολας και θα ηθελα να μου πειτε τι σας αρεσει τι οχι και τι πρεπει να αλλαξω..(οι φωτογραφιες δεν ειναι πολυ καλες μιας και ψυλονυσταχα και ετρεμε το χερι μου
![]() οριστε οι φωτο και περιμενω σχολια ![]() σκοπευω οπως σας εχω πει να το στειλω και στο διαγωνισμο αλλα αυτο θα μου το πειτε εσεις αν αξιζει ή οχι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο Μιμη!!
![]() ![]() Ασε να αναπτυχθουν λιγακι τα φυτα και μετα βγαλε τον εξοπλισμο και αρκετα μηλοσαλιγκαρα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω Γιωργο.
![]() τα μηλοσαλίγκαρα να τα βγάλω απο τα τζαμια ή απο το ενυδρειο γενικά? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απλα να μην ειναι ολα κολλημενα στο μπροστινο τζαμι ... δεν φαινεται ομορφο να το στειλεις σε διαγωνισμο ετσι
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- άντε παιδιά να βλεπω σχολια.. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μίμης : 08-04-10 στις 14:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο!αντε καλη επιτυχια στο διαγωνισμο!!
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο στησιμο.Φαντασου σε μεγαλυτερο ενυδρειο τι θα κανεις.Μπραβο σου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστω πολυ παιδια..
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και επειδη δεν κατακαθομαι λεπτο ξανα αλλαξα το aquascape πιο πολυ αυτη τη φορα..δε ξερω κατα ποσο ειναι καλυτερο ή χειρότερο.Εβγαλα το αριστερο ξυλο που απο την αρχη δε μου αρεσε καθολου και εβαλα στο ενυδρειο αρκετα νεα φυτα που μου εστειλε ο φιλος μου Γιάννης(j.p) και τον υπερευχαριστω.
![]() οποτε εβγαλα αυτη τη ριζα αριστερα και την αντικατεστησα με αλλη μια πολυ πιο ωραια και προσθεσα και στα αριστερα ακόμα ενα πολυ ωράιο κλαδι που εμοιαζε με ''κερατο ελαφιού''.,πανω στο κλαδι εχω τοποθετησει προσορινα μια πετρα επειδη δε βουλιαζε εντελως..η πετρα αυτη θα φυγει φυσικα απλα θα την αφησω για λιγες μερες μεχρι να βουλιαξει τελειως ![]() εγω δε μπορω να καταλαβαω αλλοι μου λενε οτι ειναι πολυ καλυτερο και αλλοι χειροτερο..δε ξερω για πειτε μου και εσεις τη γνωμη σας.. ![]() περιμενω σχολια! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() αν ειναι χειροτερο απο το προηγουμενο θα το αλλαξω και θα το καω οπως πριν ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλύτερο!!!μπράβο!!!
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω πολυ..και εμενα μου φαινεται αρκετα καλυτερο..θα αφησω και τα φυτα πισω να φουντωσουν καθως και η christmass moss πανω στο ξυλο και πιστευω θα γινει πολυ ωραιο..ακομα τα φυτα χτες τα εβαλα και δεν εχουν παρει τα πανω τους...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ πιο "σωστο" στησιμο!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο μην αλαζεις τιποτα αστα να μαγαλωσουν και βλεπεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω γιωργο..
![]() ![]() σε ευχαριστω Χριστοφορε και εγω αυτο σκοπευω θα τα αφησω να φουντωσουν και σε καμια 25 μερες φωτογραφηση.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πωπω... απιστευτο.. γεματο ζωη..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μιμη ξαναμπραβο σου.... τελειο...!!! μακαρι να χα τετοιο και εγω....
|
||||
|
||||
![]()
Singha σε ευχαριστω πολυ..
achisael σε ευχαριστω παρα πολυ..και καποια στιγμη να εισαι σιγουρος θα αποκτησεις το ιδιο και πολυ καλυτερο..και εγω ξεκινησα πριν 2 χρονια απο τα 13 με καραβακια και πλαστικα φυτα και μεσα σε 2 χρονια με ολες τις υπολοιπες ασχολιες που εχω(αθλητισμο,σχολιο,φροντιστηρια,φιλιες,σχεσεις,α πουσιας απο το σπιτι μου που εχω τα ενυδρεια 4 μερες τις βδομαδας λογο ενασχολησης του πατερα μου με τα πολιτικα και πρεπει να ειναι αθηνα κ.α.) καταφερα να το κανω μετα απο συνεχεις αλλαγες και διορθωσεις,και εμενα ολοι μου ελεγαν τα ιδια και εσνα καποια στιγμη θα γινει πολυ ωραιο,θα μας βαλεις γυαλια και τετοια σχολια και το θεορουσα απιθανο.να ομως που τωρα τα εχω καταφερει εν μερη να εχω ενα σχετικα καλο ενυδρειο ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ελπιζω να μου στειλει φυτα ο τολης..
να βρω και κανενα ξυλο...΄΄γιατι ειναι και λιγο τσουχτερα εδω λαρισα'' και θα το κανω.... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τα ξυλα μου σου αρεσουν? τα εχω μαζεψει (αυτα και καμια 15ακομα και αρκετα πιο μεγαλα μερικα ) ολα απο παραλιες του νησιου..δε φαναταζασαι ποσο ομορφα ξυλα υπαρχουν και μπορεις να τα βρεις τσαμπα
![]() και πολλες φορες ειναι πολυ πιο ωραια απο τα πανακρηβα αγοραστα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εννοειται πως μου αρεσουν τα δικα σου αλλα ποση επεξεργασια τα εκανες πρωτα??? αλλα να μου πεις τα ετοιμα δεν θελουν...??? τα παράλια λαρισας ειναι 30 λεπτα... το καλοκαιρι ερχεται....
|
||||
|
||||
![]()
εγω τα μαζεψα ολα τωρα πριν 2ο μερες το χειμωνα//καλυτερα να μην ερθει το καοκαιρι γιατι αρχιζουν τα μπανια και οτι ωραιο εχει ξεβρασει η θαλλασα γινεται καπνος
![]() δε θελουν ιδιαιτερη προετοιμασια..τα αφησα να μουσκεψουν σε κουπα μεγαλη με νερο και του αλλαξα νερο 4 φορες μετα 2 φορες καλο βρασιμο ακι ετοιμα.. ενοειται πως δε θα εχουν πανω τους κοραλια τραγανες και τετοια ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αχιλλεα... οκ.. θα κανω καμια βολτα....
|
||||
|
||||
![]()
αντε παιδια για πειτε κανεις αλλος..σας αρεσει? πειτε κανεις..πρεπει να αλλαξω κατι?
|
|
||||
|
||||
![]()
εμενα μου αρεσει πολυ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μονο την γνωμη του λεει ο καθενας! Δεν υπαρχει λαθος η σωστο παρα καποιοι κανονες που το κανουν να μην εστιαζεται η προσοχη καποιου σε ενα μονο σημειο! Αστο να "ηρεμησει" και να αναπτυχθουν τα φυτα! ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζωοτόκα σε 20λιτρο | Αλέξης6 | Ζωοτόκα | 3 | 24-10-09 08:44 |
Nέο φυτεμένο για ζωοτόκα | CHRIS4204 | Ζωοτόκα | 5 | 19-01-09 12:39 |
Ζωοτόκα με γαρίδες | Χαρούλα | Ζωοτόκα | 7 | 08-08-07 01:49 |
Ζωοτόκα Και φιλτράρισμα | ramsys | Ζωοτόκα | 9 | 03-07-07 15:06 |
Ramirezi με Ζωοτόκα? | CHRIS4204 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 20-06-07 10:13 |