|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.am.pepperl-fuchs.com/prod...uctfamily_id=3
Η αρχη λειτουργιας ειναι με μετρηση μεταβολης χωρητικοτητας. |
|
|||
|
|||
![]()
μπορείτε να βρείτε σε καταπληκτικές τιμές και πικοιλία arduino και σε Ελληνικό eshop. www.buyarobot.gr. Αγορές χωρίς χρήση πιστωτικής κάρτας. Εγώ απο εκεί το πήρα και κάνω διάφορους πειραματισμούς!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά τι έγινε ρε παιδιά; Ψόφησε το project?
Έχω ψηθεί να φτιάξω ένα καλό προγραμματιζόμενο ελεγκτή για τα dimmable φωτιστικά (για να κάνει όχι μόνο ανατολή δύση αλλά και noon burst και άλλα κόλπα), και το arduino ακούγεται ότι πρέπει... προχώρησε κανείς καθόλου; |
|
||||
|
||||
![]()
Χρόνια πολλά
Δεν θα έλεγα ότι ψόφησε το προτζεκτ αλλά ότι έχει πάρει από την πλευρά μου έναν βαθύ υπνάκο χαχαχαχα. Έχω βρει ακόμα κάποια πραγματάκια πολύ χρήσιμα στο ιντερνετ για να κατασκευάσω τον κοντρολερ αλλά λόγο έλλειψη χρόνου δεν μου είναι εύκολο να ασχοληθώ. Αν θέλει κάποιος μπορώ να τα ανεβάσω τις σελίδες που έχω και να το προχωρήσετε εσείς Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Digital aquarium controller DYI | abrous | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 31-12-09 10:10 |
Open aquarium controller DiY project | abrous | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 36 | 30-12-09 19:17 |
Bas Aquarium | johnny98130 | Δίσκοι | 6 | 18-11-05 00:48 |
Aquarium Controller | mitas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 15-10-03 01:01 |