|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω γέννες και στην λίμνη και στο ενυδρείο μου!
Στο ενυδρείο είχα βάλει χρυσόψαρα τα οποία εγκυμονούσαν, και στον πάτο είχα βάλει κάτι σαν (μαλλιά, πλαστικό) στο ποίο γλίτωσαν τα αυγά από τα ψάρια μετά την γέννα. Τώρα έχω αφαίρεση όλα τα χρυσόψαρα από το ενυδρείο και το ίδιο θα κάνω με τα ΚΟΙ. Μάζεψα καμιά 20αρια μωρά από την λίμνη που ακόμη δεν ξέρω αν είναι χρυσόψαρα η ΚΟΙ. Εδώ είναι τά αυγά! ![]() Και εδώ ορισμένα από ψαράκια (γόνους καλύτερα) ![]() ![]() ![]() έτσι στο περίπου υπολογίζω να έχω 200 τουλάχιστον!!!!!! Σήμερα θα βάλω 2 ΚΟΙ που είναι έτοιμα να γεννήσουν μαζί με 3-4 πανέμορφα αρσενικά. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. |
|
||||
|
||||
![]()
καλα γενητουρια Γιαννο
παντα τετοια ευχαριστα να εχεις και να χαιρεσαι την πανεμορφη σου λιμνη
|
|||
|
|||
![]()
Όπως σας υποσχέθηκα ανέβασα βίντεο για την λειτουργία του φύτρου στην λίμνη μου…..
http://www.youtube.com/watch?v=glAKnRMTrmU |
|
||||
|
||||
![]() Μπράβο ρε Γιάννο με το μεράκι και το κουράγιο σου στο να φτιάχνεις τέτοια συστήματα. Φοβερή παρουσίαση και κατατοπιστικότατη. Μπράβο σου ![]() Υ.Γ. Είναι τρελός..... είναι τρελός..... ο Κύπριοςςς….. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τελεια δουλεια ,τελειο βιντεο μπραβο σου.
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Πω πω μωρά!!!!!!!!!!!!!! Να σου ζήσουν!!!!!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]()
Πως μιλας ετσι ρε στο βιντεο???????????
![]() Λιγο ελειψε να μην σε καταλαβω........... ![]() ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΒΡΕ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ.......... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο το σεμιναριο ! Εγινε πολλη δουλεια εκει ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα αγαπας πολυ τη λιμνη σου! μπραβο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
POURITANOS
Ευχαριστώ πολύ. Από όρεξη μια χαρά πάμε…….. λατσε τζενη Ευχαριστώ και εσένα. Πρώτη φορά σε βλέπω στα μέρει μας…..να μας έρχεσαι! lucy Εσύ μαθαίνεις τα πάντα πριν τα φτιάξω!!!!! Είδες ψαράκια??????????????? Andros Ρε Αντρο αν εμήλουν κυπριακά μόνον εσού o MIXALIS CYPRUS τζιέ ο Βασίλης ήταν να καταλάβετε ήντα που λαλώ! ![]() ![]() MIXALIS CYPRUS Είπαμε για το φραπεδάκη………σε περιμένω. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() να σου ζησουν τα ψαρακια...αλλα......θα βρεις να τα δωσεις ολα αυτα?? ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Σίγουρα δεν θα επιβιώσουν όλα….. αυτά που δεν θα δώσω θα τα πάω σε μια λίμνη που έχουμε εδώ στην Κύπρο. ------------------------- Ναι παααααααρα πολύ!!!!! Σου έστειλα τους σπόρους…..άντε να δώσεις και στα άλλα παιδιά εκεί που έχουν λίμνες. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη yiannossavva : 31-03-10 στις 21:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Εφτασαν οι σποροι!!! Ευχαριστω!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη apostolis veroia : 01-04-10 στις 11:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Από ποιο φυτό ρε παλικάρια? θα μας πείτε και εμάς.
![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερο βιντεακι!...
![]() ..να σου ζησουν τα ψαρια... ![]() Υ.γ. αλιθεια ποσα ατομα απο καθε ειδος εχεις?..(κόι, χρυσοψαρα) |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ιδέα δεν έχω!!!! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο ρε Γιαννο εν πεζεσε
|
|
|||
|
|||
![]()
Πόσες ομορφιές και πόσες εκπλήξεις φέρνει τελικά η άνοιξη?
Από την μια η γέννα με τα χρυσόψαρα, από την άλλη η γέννα από τα ΚΟΙ (μπορείτε να την δείτε Εδώ), και τώρα τα πρώτα λουλούδια από τα νούφαρα! ![]() marin0s Σε ευχαριστώ πολύ. Χρόνια πολλά σε όλους. |
|
||||
|
||||
![]()
παρα πολυ ωραιο!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Τέλεια όλα!! Μπράβο!
|
|
|||
|
|||
![]()
apostolis veroia
λατσε τζενη antonis Σας ευχαριστώ πολύ. Ετοιμάζω μια καινούρια κατασκευή τώρα. Μέχρι απόψε πιστεύω ότι θα την έχω έτοιμη. Η απόψε η αύριο θα σας την παρουσιάσω. Ααααα έχει ανθήσει και νέο νούφαρο χρώματος ροζ-κόκκινο! |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ε; και που είναι η φωτογραφία;
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ονειρο ρε φιλε ονειρο!!!
ατιμα διαμερισματα... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάρα πολυ ωραίο.. φτου φτου μην το ματιαξουμε
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φαίνετε κι από τώρα, αλλά εγώ θα περιμένω φωτογραφία που θα είναι εντελώς ανοιχτό! Τότε θα φανεί καλά όλη η ομορφιά του!
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. – Κλιμακίου Κύπρου Ανατολικής Μεσογείου. | pani | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 04-09-06 12:20 |
Eκδρομή στην λίμνη Κερκίνη - Τι καλά περάσαμε | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 34 | 31-05-06 08:37 |