|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ομορφα ειναι
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω ολους...
παντος τις τελευταιες μερες πεφτει πιο πολυ ξυλο απο πριν... γι αυτο και το ενα εχει λιγο χτυπημενα το πτερυγιο ![]() ![]() ειδικα οταν ταιζω καρδια... εχω αναγκαστει και την μεριδα την κοβω 3-4 πιο μικρα κομματια... ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ωραια δισκοπουλα Θαναση ! να σου ζησουν !
|
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω φιλε μου, να σαι καλα!!! αν καποια στιγμη αποφασισω να κανω φυτεμενο με δισκους, θα κανεις ενα ταξιδακι ε??
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδια. τι κανετε???
περασε ο καιρος και εχουν περασει 2 μηνες απο τοτε που εβαλα τα δισκακια στο ενυδρειο και τα εβγαλα μερικες φωτο για να σας δειξω ποσο ομορφα γινονται... μιας και πηρα και καινουργια φωτογραφικη ειπα να της κανω τα εγκαινια στο ενυδρειο... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ωραιες απλα επειδη δεν εχει ισχυρο φωτισμο το ενυδρειο μην τραβας με φλας.αντιθετως ανοιξε το διαφραγμα φουλ χαμηλωσε την ταχυτητα οσο περισσοτερο μπορεις και παιξε με το iso
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ναι φιλε μου θα τα φτιαξω σιγα σιγα.... τωρα ηθελα να δειτε τα δισκακια μου που μεγαλωσαν και δειχνουν σιγα σιγα την ομορφια τους...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιοτοπος Tanganyika-Shelldwellers 40lt | mikenuke | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 74 | 14-01-11 13:57 |
Παρουσιαση Βιοτοπος malawi-450lt | moros | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 51 | 23-09-08 16:58 |
Βιοτοπος Tanganyika - Julidochromis Dickfeldi | mikenuke | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 29 | 19-02-08 14:39 |
Το πιο πιστο αντιγραφο βιοτοπου Malawi | mikenuke | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 10 | 23-04-07 16:48 |
steady(βιοτοπος malawi) | steady | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 34 | 21-02-07 23:14 |