|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Σεβαστή η γνώμη σου και δεν το αποκλείω να βοήθησε το σκεύασμα, απλά λέω ότι για να είσαι σίγουρος, θα έπρεπε να το έχεις βάλει μόνο του, χωρίς μπόλι. Αφού τα έβαλες μαζί, ποτέ δεν μπορείς να πάρεις όρκο ποιό από τα δύο σου έστρωσε το φίλτρο, για να πεις: "ΓΙΑ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΥΦΕΚΙ". Στο λέω φιλικά και χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, γιατί κι εγώ τα έχω χρησιμοποιήσει αυτά τα μπουκαλάκια, αλλά πάντα σε συνδυασμό με μπόλι, ποτέ μόνα τους κι έτσι δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι δουλεύουν. Αντίθετα, έχω στρώσει αρκετά ενυδρεία με σκέτο μπόλι, σε λίγες ώρες. |
|
||||
|
||||
![]()
Ορκο δεν παιρνω ουτε για τον εαυτο μου.Δεν ξερω αν επιασε η δεν επιασε το μπολι απλα μολις εριξα το ζουμι μετα απο καποιες ωρες μηδενισε η αμμωνια.Εγω εβαλα και δευτερη φορα μπολι και μετα τα βακτηρια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το μπουκαλάκι δεν είχε τίποτα μέσα ζωντανό να κινείτε , το έριξε και στο νερό μέσα πάλι τίποτα , το έριξε μεστό νερό που πήρε από μένα πάλι τίποτα
Σε 3-4 μέρες θα φέρει και φωτογραφίες από τα βακτηρίδια για να τα δούμε πώς είναι ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χρηση κολλας logo | Μικρος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 06-11-07 13:29 |
ΧΡΗΣΗ DI ΣΕ ΓΛΥΚΟ ΝΕΡΟ? | ΠΟΛΑΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-05-07 11:00 |
ΣΚΑΛΑΡΙΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑ | PSILOS | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 25-05-04 22:04 |