|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
επιμενεις να μιλας για μετρο την στιγμη που του μετραμε με το ματι...
τελος παντον, δεν θα μπω στην διαδικασια να σε πεισω.... το οτι εσενα δεν μεγαλωνουν ισως οπως θα επρεπε δεν φταιω εγω.... εμενα μια χαρα μεγαλωνουν οπως σου λεω και οταν βγαλω φωτο θα δεις... κι αν θελεις ερχεσε σπιτι και τους βλεπεις. και ενα τελευταιο, να ξερεις οτι παιζει μεγαλο ρολο απο που ειναι τα ψαρια, απο τι γονεις ειναι, ποσο καλα φροντιζαν και τους γονεις και τα μικρα οταν γεννηθηκαν και μεγαλο ρολο παιζει και η τροφη, ιδικα στην αρχη που ειναι στην αναπτυξη τους...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και η μονη διαφορα ειναι οτι δε ταιζω καρδια
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ισως ακομα φοβουντε οπως μας εχεις πει και δεν τρωνε οπως πρεπει... παντος εμενα πανε μια χαρα και ειμαι πολυ χαρουμενος... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αστο ρε θανο αμα τους μετρισω οπος τους μετρας εσυ
εχω 15 εκ δισκους
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καθάρισμα φυτών αργής ανάπτυξης | xontros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 29-05-08 21:41 |
Φυτά οριζόντιας ανάπτυξης | bvlahos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 23-01-07 19:42 |
Ρυθμός μεταβολής pH | Theokyr | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 28-02-06 15:50 |
Πρόβλημα άλγης και ανάπτυξης φυτών | NTABOS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 11-12-03 16:49 |
Προβλήματα …(άλγης+ανάπτυξης φυτών) | Obelix(Reifen) | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 16-11-03 07:49 |