|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Επιτέλους μια φορά
![]() ![]() Η αλήθεια βέβαια είναι ότι ο Στρατηγός το είδε πρώτος από μακριά, απλά εγώ ήμουν πιο κοντά και του το άρπαξα με αριστοτεχνικό πλονζόν. ![]() Σταύρο δικαιούσαι τουλάχιστον τα μισά από τα πλούσια δώρα, δώσε μου διεύθυνση να σου τα στείλω (με δική σου χρέωση, χι χι). ![]() Μπράβο στα παιδιά που οργάνωσαν την εκδήλωση και έφεραν πολλά - πολλά δωράκια και τη νοστιμότατη βασιλόπιτα. Βασίλη καλογέμιστο το ενυδρείο (πώς μου ξέφυγε αυτό?), τα τσάκισες φέτος τα δώρα, αλλά χαλάλι σου. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία, πρέπει να σπάσαμε το ρεκόρ προσέλευσης, άντε και του χρόνου με υγεία. Μήπως ξέρει κανείς πότε κόβουν πίτα το Greek Discus και η Ενυδρειοφιλία? ![]() Μιχάλη θέλουμε πολλές φωτογραφίες, άντε, μη μας κρατάς σε αγωνία. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Kοπή της πίτας για το 2009 στη Θεσσαλονίκη | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 35 | 27-02-09 17:04 |
Κοπή της πίτας για το 2009! | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 50 | 03-02-09 20:50 |
Kοπή της πίτας για το 2008 στη Θεσσαλονικη | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 97 | 27-02-08 18:39 |
Κοπή της πίτας για το 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 60 | 22-01-08 20:47 |